Četvrtak, 2 svibnja, 2024

DNA analiza je dokazala: Pronađeno je tijelo Antonije Bilić

Must Read

Posmrtni ostaci uspoređeni su s genotipom obitelji nestale Antonije Bilić, roditelja i dviju sestara. Nije se mogao utvrditi uzrok smrti.

DNA analiza pokazala je sa sigurnošću od 99,9999 % kako posmrtni ostaci koji su pronađeni kod Jospidola pripadaju Antoniji Bilić, objavljeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare u Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Naime, posmrtni ostaci uspoređeni su s genotipom obitelji nestale Antonije Bilić, roditelja i dviju sestara, a DNA analiza obavljena je na Zavodu za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

– Utvrđeno je da su posmrtni ostaci propadali mlađoj ženskoj osobi, koja je imala kosu tamne boje, no kako su pronađene samo kosti, nije se mogao utvrditi uzrok smrti – objavljeno je na izvanrednoj konferenciji za novinare.

Konferencija je sazvana kako bi se objavili rezultati obdukcije i DNK analize koja je provedena nad posmrtnim ostatcima koji su pronađeni u utorak, 27. studenoga na području Josipdola.

Ostaci ljudskih kostiju pronađeni u mjestu Modruš nedaleko od Josipdola, blizu ceste D23, koja vodi prema Senju, ali je i u neposrednoj blizini autoceste. Posljednji put signal Antonijina i mobitela Dragana Paravinje lociran je blizu mjesta gdje su pronađene kosti. Istragom je nedvojbeno utvrđeno da su njihovi mobiteli do gubitka signala bili na istom mjestu, a navodno su posljednji puta bili locurani baš u blizini tog područja.

Antonia Bilić posljednji je puta viđena na čikolskom mostu 7. lipnja prošle godine kada je ušla u kamion Dragana Paravinje. Zbog pokušaja silovanja i ubojstva maloljetne Drnišanke Paravinja je prošlog mjeseca osuđen na maksimalnih 40 godina zatvora.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Pitali smo umjetnu inteligenciju što misli o radu Visokog predstavnika u BIH

Umjetna inteligencija je jedina do danas poznata inteligencija na Zapadu, koja ne skriva istinu i pravo zbori o dosadašnjim...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -