Subota, 27 travnja, 2024

BIZARNO: Terorist iz Pariza dobijao u zatvoru pisma obožavateljica

Must Read

Salah Abdeslam, jedan od glavnih preživjelih terorista koji su izveli prošlogodišnji napad u Parizu, dobivao je u zatvoru u belgijskom gradu Bruges pisma obožavateljica. Kako stranica “politico.eu” prenosi današnje pisanje nizozemskog lista “Het njusblad”, žene iz Francuske, Njemačke i Belgije su slale pisma Abdeslamu, najčešće mu iskazujući podršku. Nizozemski dnevnik piše da su neke od tih žena izrazile želju da upoznaju muškarca koji stoji iza bombaških napada u kojima je u studenom prošle godine ubijeno 130 ljudi.
Jedno od pisama napisala je žena koja je željela da Abdeslam preobrati u hrašćanina, dok je druga žena koja živi u briselskom kvartu Molenbek, iz kojeg potječe i terorista kojeg je policija tu uhitila 18. ožujka, u pismu Abdeslam izvijestila o najnovijim dešavanjima u njihovom kraju .
Žena koja je Abdeslamu poslala pismo nekoliko tjedana nakon terorističkih napada u Bruxellesu 22. ožujka napisala je da želi da ga vrati na pravi put. Abdeslam, koji je uhićen u Bruxellesu nekoliko dana pijre bombaških napada u glavnom gradu Belgije zbog umiješanosti u teroristički napad u Parizu, u travnju je iz Bruggea prebačen u francuski zatvor u Fleri-Merožiju.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Nitko iz Al Qaede nije došao u WTC tornjeve i izveo žene i djecu. Pa opet ubojstvo 3000 Amerikanaca nije proglašeno genocidom

Dok pišemo ovaj tekst Željko Komšić suborac Al Qaede u BIH, točnije njen militantni podređenik koji je zarobljavao Hrvate...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -