Published On: Sri, lip 17th, 2020

Gospođa Bušić tvrdi da cijeli svijet zna koji je stav Vlade RH o djelovanju Željka Komšića. Evo zašto joj ne vjerujemo…

Cijeli svijet zna koji je stav Vlade Republike Hrvatske o izboru i djelovanju Željka Komšića. Naš stav nećemo mijenjati sve dok se Hrvatima u BiH ne zagarantira pravo na legitiman izbor svojih predstavnika, kazala je u razgovoru za Bild.ba nositeljica HDZ-ove liste u 11. izbornoj jedinici Zdravka Bušić.

No je li to baš tako?

Samo nekoliko tjedana nakon što je izabran Komšić je gostovao na HRT.

HRT je državna , Vladina, tvrtka.

Za svoj rad odgovara hrvatskoj državi. Parlamentu. Posredno i  RH  Vladi.

To znači da je Vladina kuća, vladin ured zvan HRT,u emisiji  “Nedjeljom u 2” ugostio Željka Komšića. I to koji već put. To svijet zna.

To znači da je tvrtka koja je u vlasništvu i Hrvata u BIH, bez znanja Hrvata u BIH,  ugostila Komšića.

Bez ikakvih posljedica.

Zdravka Bušić nakon tog nije protestirala. Nije čupala kosu.

Nitko iz Vlade RH vrisnuo nije. Zbog činjenice da je Komšić Željko ušao u našu kuću.

Čime su  HRT i Vlada Zdravke Bušić pljunuli po nama.  Po viteškoj djeci, po obitelji Blage Zadre, pljunuli na svih onih 160.000 protjeranih Hrvata s “Prostora džihada” kako generali Armije BIH nazivaju prostor na kojem je izabran Komšić. A što HRT, “naša kuća” također ne smije objaviti.

I zato tvrdimo da Zdravka laže.

To je to Vladino “hvala Hrvatima u BIH”. To je to Zdravkino “hvala” Hrvatima u BIH.

Od kojih sada traži glasove. Jednako licemjerno kao i Glasnović. Koji je svjestan naše političke zapuštenosti. Za koju je odgovoran ponajviše HDZ.  I koji  zna da jedino u 11-oj može proći. Zombi političar treba glasove naših zombi idiota kako bi po Saboru nastavio pričati o svojim zombijima. I brukati nas po svijetu. U ime naše zapuštene manjine koja bi mu mogla ponoviti mandat.

Recimo da se na HRT-u dogodio propust.No Hrvatska vlada Zdravke Bušić nije zbog tog kažnjavala po HRT-u. Niti postavljala pitanja.

Nikakve reakcije nije bilo. Kao da je u Vladin ured ušao nekakav dobri i dragi rudar, udarnik iz Breze.

A ne čovjek na čijem se skupu vijorila zastava na kojoj je pisalo da treba silovati RH predsjednicu Kolindu i nabiti na kolac  hrvatskog predsjednika u BIH Čovića.

Prema tome kako to svijet zna da je Komšić neomiljen  za Vladu u Hrvatskoj?

Koliko svijeta uopće zna gdje je Hrvatska?

Zdravka Bušić vjerojatno pojma nema o čemu mi pričamo. A mi pričamo o principima.

Jer njena vlada očito na prvom mjestu ima BIH i Sarajevo a tek onda Hrvate u BIH.

Njen MVP nije slao nikakvu prosvjednu notu BH vlastima nakon Komšićevog skupa u Tuzli. Niti ikada prije nit poslije.

Na HRT je ugošćen čak i Čedomir Jovanović, također sudionik tog mizogenog i džihadističkog skupa.

Novinar HRT-a Stanković, tek je plaho upitao Komšića, gospodine Komšić, veleuvaženi, kakav je to bio plakatić u Bosnama. I to je bilo to.

Novinar se samo drži programa i naputka Vlade RH:

Džihad je,  ako je do Drine, i ako je protiv Srba , ma koliko bio antihrvatski u BIH, ipak na kraju super, a  svako srbovanje po Bosnama, makar demokratsko, dugoročno je strateška prijetnja Hrvatskoj.

Da su Srbi u BIH nametnuli Komšića Hrvatima, tada bi Hrvati u BIH vidjeli što je to odgovorna državna politika Vlade RH.

Ovako ispada, da Hrvatska vodi politiku Sarajeva. Koja se svodi na gašenje Srpske , po cijenu nestanka i zadnjeg Hrvata u BIH. Koji ionako već jako dugo nedostaju po dalmatinskim mješalicama. I sve ih je manje.

Vaša mladež draga gđo Bušić, HDZ mladež, vaše bojne uhljeba, nisu se  udostojile pisati Stankoviću, niti su to učinili HDZ zastupnici u Saboru koje smo plaćali, vaše kolege i braća po beskarakternosti, kao što niti sutra ništa nećete učiniti niti vi, nego je to opet učinio Poskok i niz drugih aktivista koje nitko ne plaća. Eto taj mrski Raspudić više je učinio da svijet sazna za Komšića nego svi vi  u HDZ-u skupa.  A ne plaćamo ga.

Pokušaloli smo spriječiti vašu HDZ vladu da u Vijeće za elektronske medije ne stavljate probosanske beskičmenjake. Bog vas nije mogao zaustaviti da ih postavite.

A vas smo plaćali i plaćat ćemo. Za točno što?

Ustaštvo HRT-a i MUP-a RH

No čisto za ilustraciju, koliko ste licemjerni evo jedne paralele.

Možemo li zamisliti da se na skupu Milorada Dodika ili bilo kojeg drugog Srbina vrti plakat s porukom da je potrebno nabiti na kolac Kolindu, ili silovati ju, i da taj podatak bude potpuno skriven u medijima pod kontrolom Vlade RH? Da ne bude top vijest?

Da se te ljude potom brutalno ne privodi na RH granicama i da SOA iste ne istražuje?

Teško.

Zašto je to onda posve moguće kad to čini Komšić ili bilo koji drugi bošnjački političar  “Prostora džihada”?

Kakva je to neoustaška politika u Zagrebu u kojoj se svaki džihadistički ispad pušta u zaborav a svako srpsko kihanje doživljava kao antihrvatski tajni udbaški plan?

Prema tome  o kojoj nepoželjnosti g. Komšića Zdravko Bušić pričate?

I to nije bilo samo jednom. Taj jazavac džihada, sluga džihadističke, svjetski poznate terorističke stranke SDA, bio je svaki put na TV kući Vlade RH nakon što bi preglasao “vaš” narod putem džihadističkih politika u BIH.

Nisu mu rađene sačekuše bombe u emisiji kao što ste ih  načinili Srbima, recimo kao što je to vaš Aca uradio Dodiku, nego mu je vaša i “naša” TV kuća postavila fina pitanja i nastojala mu do kraja udovoljiti.

Skoro kao onaj idiot Puljić na uskršnjem domjenku.

Čime je on Komšić to zaslužio gđo Bušić?I zašto niste reagirali?

Nadalje:

  1. Je li vaša vlada dala naputak vašim ambasadorima po svijetu da nema susreta s Komšićevim ambasadoricama bez diploma i s diplomama? Nije. 
  2. Jeste li u zemljama u kojima je Komšić postavio nelegalne i neustavne Hrvate ambasadorce, pojasnili putem vaše diplomacije, zemljama domaćinima da se radi o uzurpaciji hrvatskih prava u BIH ili to smatrate i dalje miješanjem u unutarnja pitanja BIH?
  3. Koliko osoba oko Komšićevog okruženja koji su prijetili slanjem vehabija na Jadran, rušenjem Pelješkog mosta, koji su na dnevnoj bazi zastrašivali hrvatske novinare i novinarke i prijetili im klanjem, te ih tako iselili iz BIH, koliko takvih osoba na niz naših molbi i pisama , ste pretresli na granici, stavili na crnu listu u Hrvatskoj?
  4. Koliko poziva je od Vaše vlade dobila Glorija Lujanović, iseljena, nakon prijetnji džihadista iz BIH, jeste li joj kao hrvatska država dali zaštitu? Cura je protjerana jer je istraživala zločine nad Hrvatima u Srednjoj Bosni. Ili je vama samo važan samo vaš mandat? Čime ste ga točno zaslužili? Donacijom para u Dom kulture Jare?
  5. Gdje ste vi konkretno i vaša vlada , uspjeli  informirati svijet o Komšiću, kad mu i u samoj Hrvatskoj  ukazujete čast?
  6. Što drugo svijet misli o Hrvatima  i Hrvatskoj, ako znaju za slučaj Komšić nego da su bijedna nacija s bijednom i beskarakternom vladom? Koja na treći mandat Komšićev nema odgovor?

Tu je ključna razlika između našeg pristupa politici. I onog koji provodi vaša vlada.

Naši ambasadori ne bi se smjeli susretati s Komšićevim. U Hrvatskoj ne bi agremane dobijali ambasadori zemalja koje bi priznale Komšića. BIH ne bi imala ambasadora u Hrvatskoj. Hrvatska bi svog povukla iz BIH.I tada bi svijet nešto znao. Ovako svijet ne zna ništa.

 

I vi znate da ne zna.

 

Sretan vam još jedan mandat u Saboru  na našoj muci i puno sreće i zdravlja u životu.

 

Ali draga Zdravka , nemojte nas zajebavati. Dosta je nama naše muke.

Poskok.info

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare