Published On: Sub, svi 7th, 2022

Kako Han(d)ža(r) Jutarnjem pojasniti što je lijevo a što desno na “Prostoru Džihada”?

Nakon što su “loši” hrvatski proizvođači kruha, potisnuli  albanske pekare “iznimne” kvalitete, te nakon što su “prljave” hrvatske franšize proizvođača kolača, makli “nevjerojatno dobre” albanske slastičarne s dalmatinske obale  dogodila se jedna nesretna okolnost.

Jedan od tih i takvih, koji su nas gizdali albanskim koljačima,  a potom nam skidali kile obmanujući nas, podmećući nam napuhane albanske štruce, odmetnuo se, jebi ga, u novinarstvo.

I evo ga, sav u znoju lica svojega, kao nekad u pekarnici u Savskoj, sada opet obmanjuje RH javnost s naslovnica poluterororističke novine.

Prodaje nam  opet napuhanu laž. Ne može čovjek protiv vlastite navade.

Jutarnji list – novine utjecajne i moćne albanske  zajednice u Hrvatskoj, koje su Hrvatima u RH dva puta nametnule predsjednika (Mesića) a Hrvatima u BIH hoće i četvrti put (Komšića) izdaje Han(d)ža Media. To su ostaci ostataka medijskog carstva nekada moćnog mastodonta Hanžekovića. Koji nas je ubijao živ. Evo i mrtav puca po nama.

To su jedine javne proterorističke novine na tlu Europe.

Jutarnja Bajrušijeva i Vurićeva pekarnica javno lobira za SDA, jedinu deklariranu proterorističku stranku na tlu Europe. Stranku koja je bila i ostala rasadište svjetskog terorizma. Obučili su 90-ih na srpskim i hrvatskim glavama svjetske teroriste koji su putem svjetske terorističke mreže poslani na WTC. Čak četvorica njih. SDA je dio te mreže, čak javno ne kriju svoje fotografije s njima niti demantiraju teze o izdajnoj putovnici Bin Ladenu, koju je mogao izdati ili Šefik ili Bisera Turković. Jedno je danas predsjednik BIH drugo ministar vanjskih poslova.

Dodatno, kako bi pomogli napad na WTC, SDA u BIH diplomaciju u NewYork 2001 odašilje međunarodnog teroristu. Abu Mealija. I to s lažnom BH putovnicom. Član je Al Qaede i umrežen je s napadačima. Dan nakon rušenja tornjeva briše iz SAD. Skupa s Huseinom Živaljom, ambasadorom SDA u UN-u, presuđenim islamistom. Obojica su danas na US crnoj listi. Iako je Abu Meali pokušao kasnije iscenirati smrt u Alžiru.

No o tome nećete čitati u pekarskim novinama. Jer i Bajruševije pradomovine Kosovo i Albanija tu nisu čiste. Pa Robert izbjegava te teme. A i vlasnci Sabah Pekare se ne bune.

Naime, poslije SDA-ovog parčeta Bosne, Kosovo i Albanija dali su  najveći broj ISIl i Al Qaeda dragovoljaca što se europskih država tiče. Možda zato Andrej inzistira na pomirenju s tom strankom. Možda je naprosto dobio prijetnje terorizmom po Hrvatskoj. Pa ga valja i razumijeti. A možda nakon što im je obećao da će biti kooperativan Sabah Pekara i Andreja hvali.

Jedini put kad je Jutarnja Pekarnica pisala o fenomenu ISIL boraca u naših najdražih susjeda po Bosnama i po Kosovima, bilo je onda kada su napadali Kolindu koja je o tome , valjda zbog NATO karijere, smogla hrabrosti nešto javno progovoriti.

O pravima Hrvata u BIH K+ predsjednica nije se puno nagovorila.

Nisu naime isplativi za karijeru.

Bajruši je jedan od najvažnijih opinion makera u toj novini koja zadnjih godina reketari svakog tko u BIH ili Albaniji i na Kosovu ustane protiv islamističkog ekspanzionizma u Europi.

Posebno mrzi one Hrvate koji javno ističu kako ne mrze Srbe. Još ako Srbe nazovu partnerskim i bratskim narodom tek tada napuhuje štruce, truje javnost lažima o takvima nepoćudnim Hrvatima i sve to prodaje u Jutarnjem kao poluproizvod.

Iz kojeg se svako malo, umjesto kritike,  odašilju hvalospjevi jedinoj deklariranoj proterorističkoj stranci na tlu Europe – SDA-u.

  • Novina je to u kojoj nikada nećete naći niti jedan tekst o zločinima Armije SDA.
  • Novina u kojoj nećete nikada pročitati kako je ubijena Augustina Grebenar.
  • I što je Handžar dviizja pod upravom Šefika Džaferovića i Alije Izetbegovića činila srpskim vratovima u Sisku 1991 godine. U UZP-u prije svih UZP-a.
  • Ali će se naš pekar o UZP-u Hrvata u BIH pisati i raspisati.
  • O Ahmićima također. I o Trusini nikada.
  • I reketira Rob  svakog tko se protivi politici muslimanskog ekspanzionizma bilo gdje u svijetu. Pa tako i u BIH.

Tko postavi pitanje migranata odmah je desničar. Tko se usprotivi preglasavanju BH Hrvata , zastrašivanju BH Hrvata, praksom da ih predstavljaju Edin, Esmir, Fadil i Haris, taj je primnitivac i protiv je BIH.

A tek na’ebu oni koji javno kažu da Dodika ne smatraju problemom nego rješenjem za BIH.

Jer ideja zelene Bajrušijeve potkove koja bi se pružala od Ankare do Kladuše, potencijalno i do  Zagreba, a možda i do Beča i do Marseilla, a možda i do Londona, ta ideja ne smije stati.

Eto što se dogodi hrvatskom novinstvu kada poštenog albanskog pekara date  istjerate na slobodno tržište.  Kad zavlada partijska ekonomija i kad vrijedni albanski kibuci nisu u stanju odgovoriti korumpiranoj  konkurenciji.  Oni šmugnu u granu privrede koja obiluje lošinom i nekvalitetom.

Jer u zemlji u kojoj dva arapska, jedan turski  i jedan engleski klaster imaju medijski monopol ne postoje uvjeti  za tržišno natjecanje u kvaliteti kako što postoji u pekarskoj i ugostiteljskoj industriji u Hrvatskoj.

Ako dakle takvima  ubijete pravo na pošten posao, ili mu kažete da se cheescake ne radi od običnog šećera čovjek završi jebi ga u medijima. U najgoroj branši Hrvatske. I radi daleko gore zlo.

Gluho bilo al tako je.

Bajruši  kao i Jutarnji  nude zadnjih godina Plenkoviću dizanje rejtinga ako će on zauzvrat spuštati položaj Hrvata u BIH i jačati muslimanski ekspanzionizam. A Plenković će za rejting ubit ako treba.

Bajruši potom Plenkoviću nudi dakle pucanje u  sve  njegove konkurente. One  koji nisu uz ideju unitarne BIH, koji nisu protiv Srba.

Tako mu je Milanović postao meta. Jer ne mrzi Srbe i čak ih naziva bratskim narodom.

U zadnjem tekstu naš Roba naglašava kako hrvatski mediji u BIH sve više napadaju  Plenkovića i daju potporu Milanoviću. I to mu je kao čudno. Zašto to? Kako to? Trebaju Hrvati u BIH pljeskati Plenkovićevom kukavičluku i bolesnom egotripu, personalnom, na koji je sveo vođenje države?

Pri tome Bajruši, novinski terorista,  Poskok naziva desničarskim portalom. Nabacivannje stigme.

Za očekivati bi bilo da nam dostavi jedan tekst na Poskoku koji bi se mogao okarakterizirati kao desničarski.

Gdje su ti Poskokovi tekstovi koji veličaju desničarske vrijednosti? Gdje su ti hvalospjevi Crkvi, svećenicima i njhovoj skrivenoj, nimalo slavnoj povijesti u BIH? Gdje su ti silni  napadi na partizane i veličanje ustaštva? Gdje su tekstovi u kojima ismijavamo Sutjesku? Gdje je to divljenje desničarima i kesnofobima Europe? Gdje je ta obrana hrvatskih zločina u BIH na Poskoku?

Bajrušiju doista ne namjeravamo pojašnjavati koliko lijevih ideja je Poskok pronio i pronosi. Koliko je napadan od same hrvatske desnice kako u RH tako i u BIH. I zašto nas najviše baš ustašodi Hrvatske mrze jer ne trpe da u BH Hrvata postoji portal koji nema desni ideološki dezen. I ne mrzi Srbi. I zašto njega, Bajrušija ti isti ustašoidi vole ako je ljevičar?

Umjesto pojašnjenja Bajrušiju, radije ćemo javnosti pojasniti koliko je licemjerna njegova logika ideološkog mapiranja drugih.

Zašto dakle džihadistički pekar iz naše priče krsti svu hrvatsku i srpsku ljevicu u BIH desnom a svu muslimansku desnicu lijevom? Zašto to čini? Pa zato što je prokleti muslimanski nacionalist. Desničar.

Ako upitate Bajrušoglua je li pokret otpora Kosovara protiv Miloševića bio lijevi ili desni, on će vam jamačno kazati da je to bio lijevi, slobodarski nacionalizam koji se ustao protiv tiranije i unitarizma. Kosovski Sinn Fein.

Pri tome će Miloševićev unitarizam označiti kao desnim. Iako se nominalno Miloševićeva partija socijalističkom pridjevala.

I svi ćemo se, manje više i  složiti s tim.

No ako tog istog šiptnovinara upitate zašto je hrvatski nacionalni pokret u BIH, po njemu desni, zar i on sam nije sličan kosovskom pitanju 90-ih, čak imamo i Sejdića kojeg nam Saraj Milioševići nameću,  zašto nas krsti desnim iako smo u istoj poziciji kao Kosovari 90-ih Hanža šipac će gledati u pod. Kao što u pod  gleda svaki onaj Bajrušijev rodijak u pekari kad mu reklamiraš praznu štrucu.

Pravilo desničara ,nacionaliste, džihadiste i SDA Bajrušija je dakle ovo:  Uvijek je muslimansko pitanje lijevo i progresivno, a ono što je nasuprot njega je desno i regresivno.

No primjetimo da je sam taj stav u suštini rasistički. Pa tako i desničarski. I demantira ga. Ubija i njega i njegovu korumpirani novinu. Koja se polako iz dana u dan pretvara u džihadističku javnu kuću.

Bajrušiju je i njegov drugi daleki no ideološki bliski rođak Reuf Bajrović vjerojatno ljevičar. Vjerojatno i Bakir Izetbegović, i Bisera Turković  za koju nije objavio da je oplakala javno osuđenog zločinca i vođu mudžahedina u BIH, i Emir Suljagić i njegov ujak Hasanović – taj prefarbani imam zagrebački koji se iz radikala prometnuo u neku Bajruši ZG verziju ugodno nasmijanog čovjeka.

Sve što je muslimansko Bajrušiju je dakle ugodno, prihvatljivo i  lijevo.

Prema tome i genocid u Grabovici , onaj o kojem nikad slova napisati neće, taj notorni propagandist, za njega je slučajan zločin antifašističke postrojbe Zulfikar nad desničarima Hrvatima. Nad desničarkom Mladenkom Zadro, koja je ubijena, s 11 godina a njena mama pred njom silovana. Također desničarka. A potom i ona ubijena. Ljevicom junačkom. Koja je eto bila toliko lijeva da je prekršila pravila džihada. Koji u svojoj srži ne dozvoljava klanje djece i nezaštićenih žena i staraca.

Kosovari pak,  koji su se  bunili protiv Beograda , jamačno su za našeg Roberta bili ljevičari, pa i kad su vadili desne bubrege, desničarima, srpskim civilima. Jer bogati, muslimani su. Što će drugo bit nego ljevičari.

A Hrvati u BIH i kad su djeca koju ubijaju muslimani, oni su desničari i ustaše,  kao i njihovi prokleti poskokovski mediji kad o tome pišu.

Gdje ćeš bolan pisati o muslimanskom zločinu, desničaru jedan hrvatski sram da te bude.

Što ne pišeš kako su vaši klali?

Poskok:Ali pišemo, pišemo i kako su naši klali i osuđujemo to.

Pa o tome piši šta si se nas dovezao.

A naročito su desničarski ti portali  kada se usude reći da nametanje nekakvog džihad uhljeba po treći put Hrvatima na mjesto predsjednika, nije niti malo fin niti suživotan a još manje lijevi čin, niti ičeg lijevog ima u onom baneru na kojem Komšićeve vehabije pozivaju na silovanje Kolinge G.K.

Gadi nam se doista novinarstvo Roberta Bajrušija, i zato pišemo ovakav radikalno llijevi slobodarski tekst.

Gadi nam se to proterorističko novinarstvo  koje se savilo u koprenu građanskog dok je u suštini hiperislamističko. Džihadističko. Nit ljevičarsko nit desničarko. S tolikom šutnjom o terorističkim zasadama u BIH ono je zapravo jasno proterorističko novinarstvo.

Jer da ga jebeš Bajruši, ne možeš napisati 50 tekstova o Džaferoviću, Turkovićki i Bakiru a da nikad , baš nikad ne spomeneš susrete s vođama terorističkih organizacija niti putovnicu Bin Ladenu.

Bajruši po našem mišljenju jeste klasični  medijski džihadist namješten u Hrvatskoj na isturenu točku, baš onako kako su Albanci namještali svoje slastičare na isturene točke hrvatske obale.

I žao nam je da je on aktivan u medijskoj Hrvatskoj. I da ga ne ispituje SOA.

Žao nam je i što je Plenković spao na to da ga brane loši albanski pekari, varalice slastičari i da mu paše taj njihov lažni cheescake pun šećerne konoplje.

Zar je toliki problem preći preko vlastitog ega, druže Andrej, sine svog oca, vođo naše najbrže nestajuće partije,  zar je toliki problem jednom u životu i jednom u toj jebenoj karijeri stati uz princip umjesto uz karijeru i odužiti se tom narod koji je stvorio ne samo HDZ kojim danas upravljaš nego je skupa s Hrvatima širom Hrvatske stvarao i samu ti milu i lijepu Hrvatsku?

  • Zar je hrvatskom premijeru Plenkoviću toliki problem prestati biti albanski, bošnjački i postati hrvatski?
  • Zar mu je svatko na ovom svijetu bliži osim volje hrvatskog naroda i hrvatskog predsjednika?
  • Zašto mu je teško postati Hrvatski Premijer, koji skupa s Hrvatskim Predsjednikom pojašnjava svijetu da će Hrvati u BIH odustati od NATO-a ako ih se ne stavi u isti paket s Fincima i Švedima? I da neće proći ničiji ulazak u NATO dok se teroristima iz SDA dopušta da kasape međunarodno pravo , Ustavni sud BIH i Ustav BIH dok se Srbima i Hrvatima u BIH prijeti sankcijama ako se tome usprotive?

Zar se Plenković više boji Bajrušija, Tirane, Prištine. Ankare, Saudije i Brusselsa nego činjenice da više niti jednog jedinog glasa dobit neće od Hrvata iz BH, do u deveto koljeno, i u 99 godina, ma gdje god da oni  tada živjeli?

Ako im Bajruši i njegovi u BIH, uopće , nakon ovog, budu odobravali pravo na život. Jer kako vidimo ide to njih s oduzimanjem prava malobrojnijima. Pri čemo ovom prilikom posebno naglašavamo da su u Domu naroda FBIH oduzeli odavno sva prava Židovima. To im je bilo naročito sladostrastan potez.

Smrt Fašizmu g. Bajruši! l “Desničari” s Poskoka

*Prostor Džihada je kovanica kojom su Alijini generali u ratu nazivali prostor pod kontrolom Armije BIH. Naravno da Bajruši svojim kupcima štruca i kolača, to nije rekao.

*Dokaz da je Jutarnji list džihadistička novina je sljedeći: Nikada nisu objavili prijetnje hrvatskom turizmu slanjem vehabija na Jadran a koje je objavo džihadist iz Komšićevog ureda. Ne objavljuju podatke o obljetnicama džihadisičkih zločina nad BH Hrvatima. Nisu informirali javnost da su islamisti na Komšićevom predizbornom skupu, na kojem je stajao i Čedo Jovanović, prijetili silovanjem Kolindi Grabar Kitatović. Ne postoji niti jedan članak u Jutarnjemu kojem Bajruši i kompanija upoznaju RH javnost s terorističkim vezama vrha SDA niti tko je sve iz te partije na crnoj listi USA. Dok se o recentnim US crnolistašima, ako su oni Srbi, redovno objavljuju podaci.

guest
nije obvezno
27 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Anonimac

Evo zovnitega da nesto napise o logoru “armije bih”za hrvate u Jablanici ,gdje se danas okupise isti ti ali gle cuda postase antifasisti,jer oni su danas ovo sutra ono sve sto njima odgovara,ali jedno imaju nepromjenjivo a to je mrznja svakog drugog ko nemisli kao oni,pravi antifasisti ili fasisti.

Anonimac

👍👍👍👏

putnik83

Jutarnji se bavi napisima na Poskoku? Vratiše vas u zlate 2000-te. 🙂
Opet su se strane agenture pokrenule u Zagrebu (konkretno Britanci).Opet se iz naftalena vade “naši i vaši”,teza i antiteza,”Darinka i Ante”,”progresivci panislamističke Bosne” i jarani im iz zelene europske Wook ljevice staju na branik retrogradnim kamenjarcim s “kajmaka i pure” koji bi birali i bili birani po općem biračkom pravu.Bože me sačuvaj.
Zamisli, proglasiše Poskok info za ekstremno desno glasilo? :)))
Što se tiče onih 700 tisuća Hrvata Herceg-Bosne koji žive i stvaraju u RH a učinit će sve da “discipliniraju” HDZ i premijera po pitanju prava Hrvata u HB jedan sam od njih.
Moj glas ide predsjedniku Milanoviću,a sve svoje intelektualne,moralne,rodbinske i ekonomske kapacitete stavit ću u službu rušenje sadašnjeg IZDAJNIČKOG vodstva HDZ-a RH.

putnik83

Slabo je ovo Poskoke.Određeni ljudi trebali bi vam dostavit konkretne podatke o financiranju medija i političkih stranaka u RH.
O stranim rezidenturama i službama koje djeluju u RH,o suradnicima stranih službi u hrvatskim medijima,o klanu Osmani i slično.Ako već hoće rat – rat će s Erama imat.
Nismo mi više Ljube Ćesić Rojs.

Jutarnji

On ne podražava Muslimane zato što je Albanac, nego zato što mu je žena Sabina, Muslimanka iz BiH.

Jutarnji

Googlajte “Sabina Bajruši”.

Jutarnji

Te članke u Jutarnjem piše njegova žena Sabina.

Jutarnji

Izgleda da iza skoro svake podrške Muslimanima, u Hrvatskoj, stoji neka obiteljska veza. U ovom slučaju supruga Roberta, koja glasa za SDA.

Upitnik

Jeste vi svi malo blesavi? Da žena jednog novinara diktira šta če on napisat??? Znate li vi uopće tko je urednik novina i tko kontrolira urednika?

Zagreb

Vrijeđanje Albanaca vam je glupo.
On ovo radi zbog žene.

putnik83

Veliki je propust što Hrvatski narodni sabor kao krovno institucionalno tijelo BIH Hrvata nema svoj odjel koji bi se bavio sigurnosnim pitanjima.
Ne može jedan narod vodit zdravu politiku a da tu politiku ne štiti protuobavještajno.
Danas se manje od 15% ratova vodi kinetičkim sredstvima,85% njih spada u domenu specijalnog rata.Medijski,ekonomski,psihološki,obavještajni,paravojni i slično.
Tragično je da 90% Hrvata s obije strane AVNOJ-ske granice ne zna za osobni motiv gosp.Bajrušija zbog kojeg napada BIH Hrvate i predsjednika Milanovića.(a on se zove Sabina i kuran)
Hvala za ovu informaciju,koju si podijeli s nama.Jer ne pada snijeg da pokrije brijeg,već da svaka zvijer svoj trag pokaže 😉

nisam kriv

E nek si ti njemu rekao ma braavo !

nisam kriv

Albanci su naj gori nus produkt šugoslavije u Hrvatskoj !

Kontraobavještajac

Nanjušili ste da Bajruši ima osobni motiv, ali ste krivo pogodili koji.
Motiv je žena Sabina koja napada Hrvate BiH, ali koja žela sačuvati privatnost i ne želi biti javna osoba, u velikom je strahu da se nju spomene i počne razvlačiti po medijima!

Tako da ona piše neke od ovih članaka, koristeći identitet supruga.

Upitnik

Žena nema ništa s ovim. Eventualno do te mjere ima veze s ovim ako se slučajno poklopilo njeno i mišljenje urednika (vlasnika) tog medija.

Kontraobavještajac

Kad god je nešto protiv Hrvata BiH ili protiv Milanovića, to je većinom Sabina Bajruši, potpisana kao muž Robert.

Nisam kriv

Puši kontraobavještajni. . .

Scijentolog

Sabina = fair game.

legitimni uzepe politiĆar

Prostor dzihada.
Kako to lijepo zvuci!
To je tamo gdje nije bilo Ahmica i slicnih vojnih “pohoda”.

legitimni uzepe politiĆar

Ne,uzepeovac. U ime Allaha mogu se ubijati samo neptijateljski vojnici,kao sto je i radjeno.
Ubijanje djece je samo vasa bolesna propaganda kojom pokusavate mudzahidima pripisati ono sto su radile vase horde.
Susret cemo se,insallah,a i vi cete.

Roki

Ajde baljo procitaj malo. Nemoj samo slušati peksin hođu Šta brlja sa one munare..

Roki

Može ali ne prilazi bliže od pet metera. Safuna ti fali..

Roki

Susrest će se sa alahovim kurcem

Roki

Nije to je gdje su ahmici i ostala mjesta gdje vlada balilukk

maya elijah

Od muža sam se razdvojila prije tri godine. Među nama nije bilo komunikacije. Obitelji i prijatelji su mi savjetovali da se opustim i zaboravim na brak i da nastavim dalje u svom životu. Nisam se htjela udati za nekog drugog jer duboko u sebi još uvijek volim svog muža. Toliko sam patila od boli i zbunjenosti da sam na internetu pročitala preporuku o tome kako je dr. Alaba ponovno spojio razoreni brak uz pomoć svojih duhovnih moći. Neprestano sam čitala toliko svjedočanstava o tome kako je pomogao stati na kraj razvodu i vratiti bivše voljene ljude i moja vjera se obnovila. Odmah kontaktiram dr. Alabu nekoliko minuta kasnije on mi je odgovorio i dao mi upute što da radim, nakon što sam ispunila traženi uvjet dva dana nakon rituala, čarolija mi je promijenila život oko mog muža da doza ne razgovara sa mnom. Dva dana me zvao usred noći plačući i ispričavajući se da je to djelo demona, pa sam još uvijek zadivljena ovim čudom pa mu opraštam. Sada je moj brak sada u ravnoteži. Ritual dr. Alabe je odlično funkcionirao i moj brak je jači nego prije, i ništa nas više ne može razdvojiti. Posjetio sam toliko stranica da sam tražio pomoć, bilo je beznadno dok se nisam povezao s dr. Alabom, pravim čovjekom koji mi je pomogao da oporavim svoj razoreni brak ako imaš sličan problem u braku, želiš da te muž ili žena vole opet. , Imate nekoga koga volite i želite da vas on ili ona voli zauzvrat, imate izazov u svom životu, predložak čarolije dr. Alabe je rješenje i odgovor na vaš problem, whatsapp/viber s njegovim telefonskim brojem: +1(425) 477-2744, Kontaktirajte ga danas slanjem e-pošte na dralaba3000@gmail.com. Ne dopustite nikome da vam oduzme supružnika.

Nina Dobrev

Tako mi je drago što je moj prekinuti brak obnovljen. Prošlo je više od mjesec dana i čini se da se stvari vraćaju na svoje. Počeo se bolje odnositi prema meni i to je bio proces ozdravljenja za oboje. Noćna mora koja je trajala skoro 2 godine dok nismo prekinuli konačno je gotova. Izgleda da smo se ponovno zaljubili! Oboje smo prošlost ostavili iza sebe i pokušavamo ići naprijed – i po prvi put nakon dugo vremena, budućnost izgleda puno svjetlije. Ne mogu riječima izraziti koliko sam zahvalna dr. Oli. Čini se kao da smo konačno ponovno otkrili stvari jedno o drugome zbog kojih smo se uopće zaljubili. Sva tjeskoba i stres jednostavno su nestali. Hvala vam dr. Ola što ste spasili moj razoreni brak i vratili mi muža! Ponovno sretno živimo zajedno. Kontaktirajte ga na e-mail: drola.banjo@gmail.com i WhatsApp: +27635970874