Subota, 4 svibnja, 2024

Lidl ne planira poslovati u BiH

Must Read

“Trenutačno, nemamo nikakvih planova za ulazak u Bosnu i Hercegovinu”, tako je glasio odgovor poslovne tajnice kompanije Lidla Vanesse Bolch na upit jesu li točna nagađanja o skorom ulasku njemačkog trgovačkog giganta na tržište u BiH.
Ova informacija vjerojatno će razočarati brojne, napose nakon objava više medija u BiH kako je ulazak Lidla gotova stvar.
O dolasku njemačkog trgovačkog lanca koji je u RH napravio najveći uzlet, a njegov ulazak se dogodio i u Srbiji, nagađalo se i ranijih godina, no od toga nije bilo ništa, piše Večernji.ba.
Dok se Lidl ne odluči ući na tržište BiH, kupci će morati, prije svega, u RH, odnosno Srbiju tražiti njihove brendove.
Podsjećamo, kako je BiznisInfo pisao da je najveći trgovački lanac u Europi kupio nacionalnu internet domenu u BiH – www.lidl.ba.
Kako doznaje ovaj portal, vlasnik domene www.lidl.ba je “Lidl Stiftung u. Co. KG”, Stiftsbergstr, 1 74167 Neckarsulm, Njemačka. Na domeni trenutno nije napravljena nikakva internet stranica, već je ona preusmjerena na Lidlovu međunarodnu domenu www.lidl-info.com.
Internet domena se obično kupuje unaprijed, prije službenog ulaska neke kompanije na strano tržište, kako bi se izbjegla mogućnost da netko drugi kupi domenu s nazivom tvrtke i kasnije ucjenjuje kompaniju i pokuša je prodati po višestrukoj cijeni, što se često događa.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija raspisala tjeralicu za Zelenskim

Rusko ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je tjeralicu za ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim, javlja ruska državna novinska agencija RIA Novosti. “Volodimir...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -