Published On: Uto, kol 30th, 2016

Kolindin savjetnik na katoličkoj televiziji: “Stiže 50 milijuna islamskih vojnika, spas je u Kristu”

“MI GEOSTRATEZI znamo da je na pomolu jedan veliki rat. Sve trebamo spriječiti da to spriječimo. Pa evo, zato je i ova emisija”, rekao je savjetnik predsjednice Kolinde Davor Domazet Lošo u emisiji “Jeste li znali?” na Laudato televiziji.

Bliski suradnik hrvatske predsjednice i njen savjetnik iz Vijeća za domovinsku sigurnost tako smatra da iza svega stoje “Anglosaksonci”, predvođeni SAD-om koji žele da Rusija zarati sa Njemačkom kako bi mogli vladati svijetom.

“To je kao da vam uštrcavaju drogu”, komentirao je Lošo dolazak migranata u Njemačku u kojoj uništavaju ostatke kršćanske kulture.

“Svakoga treba poštivati, ali ne možeš poštivati čovjeka koji te je došao uništiti”, rekao je Lošo o migrantima.

Kontroverzni Lošo sat je vremena gledateljima tumačio svoje viđenje geostrateške politike. U pozadini svega, admiral, koji sebe voli zvati u trećem licu jednine, stoji gubitak katoličkog identiteta.

“Ovo je kraj početka onoga što će slijediti. Oni će krenuti, to je strategija, njih 50 milijuna. To je 50 milijuna vojnika u asimetričnom ratu, to je nova vrsta rata. Zamislite koliko postrojbi i brigada možete napraviti i rasporediti ih diljem Europe. Oni žive u skupinama, rađaju se djeca, uništava se kršćanstvo”, drobio je Lošo o planu anglosaksonaca da muslimanima pokore Europu.

“Europa je jedina civilizacija koja je išla protjerati svoga Boga, Isusa Krista. I zato joj se to događa”, objašnjava Lošo koji je dobar dio emisije koristio usporedbe s pričama iz kršćanstva i Biblije.

“Europa je okupirana od anglosaksonaca nakon Drugog svjetskog rata”, zaključuje Lošo.

“Burke se ne javljaju kao odjeća, već u svrhu asimetričnog rata. Burke se javljaju kao oružje. To je kao ćirilica u Vukovaru. To nije pismo, to je oružje”, o prodoru muslimana i razbijanju Europe nastavio je Lošo.

“Rješenje je dao sveti Ivan Pavao, otvorimo vrata Kristu. Ako slijediš Krista, ne možeš pogriješiti”, nudi rješenje Lošo.

Bozanić i nova katolička Europa

“Meni je drago što je Bozanić na svetog Stjepana išao u Mađarsku, to je jedan dobar znak. To je nova katolička geopolitika. Nema to veze s Habsburzima, zna admiral tko su oni, drumski razbojnici u Švicarskoj. To je ta nova katolička Europa. A onda ući u razgovor s pravoslavnom Rusijom. Mi pravoslavlje gledamo kroz Srbiju, ja mislim na rusku pravoslavnu crkvu. Vidjet ćete da je Rim, Hrvatska ide do Moskve, to je nova katolička Europa. Hrvatska ima tu perspektivu”, lupao je Lošo u emisiji oduševljenoj voditeljici Ani Lesić.

Najbitnije je, smatra Lošo, očuvati svoj katolički identitet kojeg brojne udruge, sekte kako ih zove Lošo, nagrizaju.

“Europa se nije odrekla Krista sad, već 1789. za vrijeme Francuske revolucije. Svo zlo je krenulo tada”, rekao je Lošo.

“Isti šef je sjedio i Paveliću i Titu”, malo se i prošlosti uhvatio Lošo koji često skače sa teme na temu. Nije, doduše, dodao tko je taj zajednički šef.

“BiH je hrvatska djedovina i hrvatsko kraljevstvo, jedini mi imamo pravo na hrvatsko-bosansko kraljevstvo”, rekao je Lošo dodavši da je 60 posto BiH katastarski Hrvatska.

“Pamet u glavu, krunicu u ruke. Bit će bolje”, zaključuje Lošo.

“EU je tvorevina tajnih vladara svijeta. To je babilonska kula. Ako ona ne otvori vrata Krista onda će ta Europa završiti u malim državama koje će održati identitet kršćanski. EU će ići svom kraju, ona nije ništa ispunila jer je tako planirano. Nastat će nova kršćanska Europa od Baltika do Jadrana. Za to se treba boriti i živjeti”, zaključio je Lošo na samom kraju emisije.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x