Srijeda, 8 svibnja, 2024

Sa Grbavice žale zbog incidenta u Mostaru

Must Read

Nogometni klub Željezničar izdao je, povodom incidnta u Mostaru kada su navijači iz Sarajeva uništili pub navijača Zrinjskog, priopćenje koje prenosimo u cjelosti.

“U ime Željezničara izražavamo najiskrenije žaljenje za nemile incidente koji su se dogodili u Mostaru, te ovom prilikom pozivamo policiju i Tužiteljstvo da se aktivnije uključe u rješavanje ovog i svih drugih sličnih slučajeva, da se izvršitelji adekvatno kazne, a njihova imena budu javno objavljena kako bi im se u budućnosti zabranio ulazak na sportske manifestacije u BiH.

To nisu istinski navijači, već šačica huligana i primitivaca, koji su ovim svojim činom naštetili ugledu našeg Kluba svijetle devedestogodišnje tradicije i izazvali nemir među armijom pravih istinskih zaljubljenika plave boje.

Mi smo svoje goste (a želimo to i ubuduće) sve ove godine srdačno dočekali na našoj Grbavici u duhu sportskog navijanja, sa samo jednom željom da naš Željo pobijedi, a ukoliko se to i ne desi, znali smo sportski prihvatiti poraz i čestitati protivniku, i upravo zbog toga smo pobrali simpatije svih navijačkih skupina u BiH, a i šire.

Apeliramo na istinske zaljubljenike plave boje, da se vrate iskonskim vrijednostima našeg Želje i sačuvaju njegovo ime od grupice neodgovornih pojedinaca”, stoji na kraju priopćenja.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Rusija će izaći jača, rekao je Vladimir Putin nakon polaganja prisege kao predsjednik

Usred aktualnog sukoba Rusije i Ukrajine, ruski predsjednik Vladimir Putin izrazio je uvjerenje u dostojanstveno prevladavanje sadašnjeg izazovnog razdoblja i snažniju...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -