Subota, 4 svibnja, 2024

TEREVENKE U HALAL PARTIJI: Pad kuće Jurišićevih…

Must Read
Nešto je trulo u državi Danskoj! Osim u njoj, nešto je trulo i u HSP-u BiH, stranci koja je imala priliku postati najveća konkurencija HDZ-u BiH. Nažalost, čelnici te stranke su prokockali priliku ulazeći u koaliciju sa SDP-om BiH sa nešto manje od 10% glasova koliko su osvojili na prošlim Općim izborima 2010. godine.

Prilikom podjele plijena  SDP im je ‘prepustio’ Elektroprivredu HZ HB i Lutriju BiH, dok je za sebe zadržao HT Eronet, a onda nastaju problemi u samom HSP-u, poglavito kadrovski.

Prije nekoliko dana zamjenik predsjednika HSP BiH  Josip Perić, dopredsjednik Živko Budimir, dopredsjednici Glavnog stana Željko Asić i Ivica Gudeljević, ministri u federalnoj Vladi Ante Krajina i Vjekoslav Čamber, te Stjepan Krešić, Vili Terek i predsjednik Mladeži Ivica Skočibušić potpisali su zahtjev za smjenom Zvonke Jurišića.

U zahtjevu optužuju Jurišića za sve ono na šta su i sami prije nekog vremena pristali, i čemu duguju današnje pozicije – prodaju svetog hrvatskog prava na predstavničku demokraciju SDP-u.

Po svemu sudeći uz već nekoliko postojećih pravaških stranaka do kraja godine moglo bi se dogoditi da nastane još koja, a što o svemu kaže Zvonko Jurišić još uvijek aktulani predsjednik HSP-a i secesionist koji je prije 2 godine imao ideje za podjelu Brotnja, možete pogledati u nastavku. Očito da sve u životu dođe na naplatu druže Zvonko. Eto ti pa dijeli… (brotnjo-online.com)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

REZOLUCIJA BEZ ARMENIJE; IZRAELA I KONGA: Među konsponzorima priču predvode države koje nikada nisu i neće priznati genocide koje su počinile. Među njima...

Broj kosponzora rezolucije o Srebrenici i dalje raste. Trenutno su ukupno 32 države navedene kao kosponzori rezolucije, prenosi N1....
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -