Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

PUNE RUKE POSLA Nestao čovjek na Hutovu, HGSS spašava njegovu rodbinu koja je krenula u potragu

Must Read

Pripadnici HGSS-a Mostar imaju pune ruke posla ovih dana. Dio ekipe je otišao u Brčko gdje tragaju za bratom i sestrom koji su nestali prije nekoliko dana. Kako je za Prvi.tv rekao Zdenko Marić, još uvijek ih nisu uspjeli pronaći.

– Ulažemo maksimalne napore kako bi pronašli ove osobe, ali još uvijek nema rezultata. U svakom slučaju, nastavljamo potragu – rekao nam je Marić.

Drugi dio ekipe je otišao na područje Hutova blata, točnije planine Žaba, gdje je prijavljen nestanak jedne osobe. – Prema našim informacijama, jedan čovjek je otišao na vrh Žabe kako bi ispunio zavjet. Nije se vratio u predviđenom roku, pa su za njim u potragu krenuli dva brata i još nekoliko članova rodbine. Oni su ostali bez vode, tako da sada prvo moramo spasiti njih, a onda krenuti u potragu za osobom koja je nestala – pojasnio nam je Marić.

Dodao je jedna ekipa HGSS-a već krenula u pomoć rodbini nestalog, a kako se trenutno druga ekipa u Mostaru sprema krenuti na put kako bi pomogla kolegama i unesrećenima.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tisuće Britanaca primile su krv zaraženu HIV-om i hepatitisom. Sad će dobiti odštetu

Britanija će platiti više od 12.7 milijarda dolara odštete tisućama pacijenata, sedamdesetih i osamdesetih godina liječenih krvlju zaraženom HIV-om...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -