Srijeda, 23 listopada, 2024

Avaz: Čović pokazao sjajne organizacijske sposobnosti

Vrlo

Osim što je uspješan u političkom životu, aktuelni član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović, kao predsjednik Organizacijskog odbora za posjetu pape Franje, dokazao je da ima sjajne organizacijske sposobnosti, piše Dnevni avaz, koji je Čovića proglasio za Ličnost dana.

Čović je, uprkos teškim i kompliciranim bh. procedurama, dokazao da je ipak moguće organizirati jedan svjetski događaj, kakav je zasigurno bio jučer onaj u Sarajevu.

Na svaki od izazova, od onih protokolarnih do sigurnosnih, koji su bili pred Organizacijskim odborom, odgovoreno je na najbolji mogući način. Nijedan veći incident nije se dogodio ili barem nije zabilježen.

Dobra organizacija događaja, kojem je prisustvovalo oko 100.000 hodočasnika iz cijelog svijeta i koji su prenijeli svi relevantni svjetski mediji, sigurno je poslala i pozitivnu sliku o našoj državi, kakva već duže vrijeme nije otišla, zaključuje list./HMS/

- Advertisement -

1 KOMENTAR

guest
1 Reakcija
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Javnost u Rvackoj se pita: Zašto ime roditelja problematičnog dječaka ostaje nepoznato, zašto nas ne zabavljate o korumpirani mediji?

Svinjokolja je i  krvožedna je javnost. Nikada zadovoljena, uvijek gladna novih skandala, a posebice željna saznati ono što im...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -