Srijeda, 25 rujna, 2024

KONFERENCIJA ZA NOVINSTVO Pred dolazak u BiH: Danas će se objaviti Papina poruka

Vrlo

U razdoblju od 1. do 5. lipnja u Press centru, otvorenom u povodu posjeta pape Franje Bosni i Hercegovini u VIP salonu Olimpijske dvorane Zetra, koja se nalazi pored Olimpijskog stadiona Koševo, bit će svakog dana organizirane konferencije za novinstvo.

Prva tiskovna za novinstvo bit će održana u ponedjeljak, 1. lipnja u 13 sati u VIP salonu u Zetri.

Na početku konferencije bit će objavljena Poruka pape Franje.

Predstavnicima medijskih kuća obratit će članovi Državnog i Crkvenog odbora za doček Svetog Oca pape Franje: generalna tajnica državnog Organizacijskog odbora za doček Svetog Oca pape Franje Tonka Krešić, član državnog Organizacijskog odbora za doček Svetog Oca pape Franje i premijer Kantona Sarajevo Elmedin Konaković, član Crkvenog odbora i voditelj Ureda za prijavu hodočasnika vlč. dr. Tomislav Mlakić te predstavnik Pododbora za sigurnost Irfan Nefić.

Ova i sve preostale konferencije imaju za cilj informirati javnost o tijeku priprema za posjet pape Franje i načinu sudjelovanja građana, a bit će riječi i o nekim posebnim sigurnosnim aspektima i ograničenjima vezanim za posjetu Svetog Oca.

I ove konferencije za novinstvo, kao i sve druge aktivnosti u vezi s pripremom posjeta pape Franje usmjerene su na to da Sarajevo i Bosna i Hercegovina upriliče dostojanstven i siguran doček Svetom Ocu.

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

Trump: Amerika mora izaći iz ukrajinskog sukoba

Washingtonu je potrebna jasna strategija za izlazak iz ukrajinskog sukoba, izjavio je predsjednički kandidat Republikanske stranke u SAD-u, Donald...
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -