Nedjelja, 19 svibnja, 2024

MARINKO ČAVARA Platformaška vlast čistkama smijenila 350 osoba

Must Read
Čistkama je Platformaška vlast smijenila 350 osoba, izjavio je predsjednik F BiH Marinko Čavara, prenosi Hrvatski Medijski Servis.
-Neminovno je da oni koje je ta i takva vlast postavila u upravljačke strukture u javnim poduzećima budu smijenjeni i da Vlada FBiH, koju čine stranke koje su na osnovu izbornih rezultata preuzela odgovornost pred narodima i građanima, na temelju natječaja imenuje kompetetne osobe, a ne da pojedini ministri samovoljno imenuju osobe na čela javnih poduzeća, kazao je Čavara u intervju TV 1.
Čavara je kazao kako očekuje kako će sljedeća sjednica Vlade FBiiH, na kojoj će se razmatrati smjene u javnim poduzećima i ukidanje uredbe prema kojoj su imenovanja u javnim poduzećima u nadležnosti resornih ministara, a ne Vlade, biti održana sljedeći tjedan, te izrazio nadu kako će nesuglasice s DF-om biti prevladane.
-Nadam se kako će DF shvatiti da je i u njihovom interesu da se promijeni Uredba po kojoj ministri imenuju nadzorne odbore i uprave i da će se to uskoro dogoditi, kazao je Čavara za TV 1.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

USTAŠKI ČASNIK IZ FILMA SVETLANE BROZ: Odbjegli ratni zločinac i dalje se skriva od Interpola, no svi znaju da živi u Metkoviću

Iako je Tužiteljstvo BIH još 2012 podiglo optužnicu protiv Hrstića a Interpol još 2018 raspisao potjernicu za njim Miroslavu...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -