Utorak, 22 listopada, 2024

NOVALIĆ: Ovo je izravan napad na Bosnu i Hercegovinu

Vrlo

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić oštro osuđuje jučerašnji napad na Policijsku stanicu u Zvorniku, pri čemu je jedan policajac ubijen, a dvojica ranjena.

-Prije svega, u ime Vlade Federacije BiH i u svoje osobno, izražavam iskreno i duboku sućut obitelji ubijenog policajca Dragana Đurića, a njegovim ranjenim kolegama Stevi Milovanoviću i Željku Gajiću želim brz i uspješan oporavak.

Ovaj bezumni čin predstavlja i izravan napad na Bosnu i Hercegovinu i sve njene građane, bez obzira na nacionalnost, vjeru i politička ubjeđenja.

Također, ovo je pokazatelj da sve institucije na svim razinama vlasti u Bosni i Hercegovini, a posebno sigurnosne strukture, moraju djelovati koordinirano i krajnje profesionalno, kako bi bilo spriječeno ponavljanje ovakvih nemilih događaja“, kaže se u priopćenju premijera FBiH Fadila Novalića, prenosi Ured za odnose s javnošću Vlade FBiH./HMS/

- Advertisement -

14656 KOMENTARI

guest
14.7K Mišljenja
Najstariji
Najnovije Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последняя новост

EU bogatija za 8 milijuna Ukrajinaca ali treba ih još puno više

Populacijski fond Ujedinjenih nacija (UNFPA) priopćio je danas da se stanovništvo Ukrajine smanjilo za oko 10 milijuna od 2014....
- Advertisement -
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -