Utorak, 30 travnja, 2024

Džaferović o smjeni: Čemu tolika žurba?

Must Read

“Već sam rekao da je riječ o gnusnoj laži, monstruoznoj konstrukciji i sam pozvao Tužiteljstvo BiH da se što prije izjasni o tome”, rekao je predsjedatelj Zastupničkog doma parlamenta BiH Šefik Džaferović, reagirajući na najavljenu inicijativu SNSD-a za njegovom smjenom, izjavivši je danas kako “ne zna čemu tolika žurba”.

Džaferović novinarima u Sarajevu, komentirajući najavu predsjedavajućeg Kluba zastupnika SNSD-a u Zastupničkom domu BiH Staše Košarca da će zastupnici ove stranke pokrenuti inicijativu za njegovu smjenu ponovio da će, ako protiv njega bude pokrenut kazneni postupak, sam odstupiti sa mjesta predsjedatelja Zastupničkog doma Parlamenta BiH, naglašavajući da će, ukoliko stvari krenu u drugom smjeru, ukoliko to ne bude tako, zahtijevati da protiv Kebe bude pokrenut postupak zbog kaznenog djela lažno prijavljivanje.

“Ne znam zašto SNSD sada žuri, i zašto se žuri i Kebi i SNSD-u. Ne znam u čemu je problem. Mislim da je ta stvar potpuno jasna. Ta inicijativa ukoliko dođe u parlament ona naravno neće biti prihvaćena, jer zaista nema nikakvih razloga. Ovo je politizacija, a između ostalog, i pokušaj da se usložni formiranje vlasti na razini BiH”, smatra Džaferović.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

SVI ĆE NA CRNU LISTU: Umjesto u Sarajevu, zamislite, u Mostaru održan sastanak Uprava javnih poštanskih operatera u BiH

Predstavnici Uprava tri bh. javna poštanska operatera, HP Mostar, BH Pošte i Pošte Srpske provocirali su danas Michaela Murpheya...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -