Nedjelja, 5 svibnja, 2024

BIZARNA NESREĆA U LOVU KOD ZADRA Lovac izrešetao drugog lovca u noge jer je zvučao kao zec!

Must Read

BIZARNA NESREĆA U LOVU KOD ZADRA Lovac izrešetao drugog lovca u noge jer je zvučao kao zec!

 Nedjelja je bila kobna za dva lovca s područja Zadarske županije. U Ceranjama Gornjim je oko osam sati za vrijeme lova 44-godišnjak hicem iz lovačke puške lakše ozlijedio 75-godišnjaka. Nešto kasnije, oko 14 sati, u Vučjaku kraj Gračaca također za vrijeme lova prilikom neopreznog rukovanja lovačkom puškom lakše se ozlijedio 59-godišnjak, kako piše Zadarski.hr.
Točnije, dvojica lovaca koji su u nedjelju ranjeni na lovištima u Ceranjama Gornjim i Vučjaku uspješno se oporavljaju nakon liječničke pomoći koja im je pružena u zadarskoj Općoj bolnici. Prvi lovac 75-godišnji Slavko Došen, zadobio je ustrijelne rane desne natkoljenice, potkoljenice i stopala, te lijeve potkoljenice i stopala na predjelu Krš zvanom Guštar u Ceranjama Gornjim. Misleći da je zec, po nogama ga je izrešetao 44-godišnji Milan Drlić koji je s njim bio u lovu na području lovišta lovačke udruge Zec. Došen je ustrijeljen nakon što je zašuškao dok je bio na “čeki” u ovećem grmu smreke. Policija je obojici oduzela oružane listove, oružje i streljivo, a o svemu je obaviješteno državno odvjetništvo.
Drugi lovac, 59-godišnji Ivan Galić stradao je u poslijepodnevnim satima dok je lovio na području Vučjaka pokraj Gračaca. U trenutku dok je namjeravao ispaliti hitac prsnula mu je donja cijev puške zbog čega je zadobio ogrebotine lijeve ruke. Njegov oružani list bio je uredan, piše Zadarski.hr.
- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Imaju li zastupnici BH Hrvata (HDZBIH) u RH Saboru problem s Penavinim “NE SA SRBIMA” Plenkoviću?

Srbi u BIH u nekoliko su navrata spašavali poziciju HDZ-a u BIH. Taj isti HDZ BIH donosi stabilnu i...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -