Subota, 4 svibnja, 2024

Dodik revoltiran nakon što je Bakir Izetbegović napustio sastanak i otišao na džumu

Must Read

Jučer je u Sarajevu, u zgradi Parlamenta BiH održan sastanak bh. političkih lidera sa visokim predstavnikom EU za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Federikom Mogerini i europskim komesarom za evropsku politiku susjedstva i pregovore o proširenju Јohanesom Hanom.

Pored važnih političkih razgovora, ovaj sastanak obilježio je verbalni obračun Miorada Dodika i Bakira Izetbegovića o tome tko je odgovoran za kočenje napretka Bosne i Hercegovine na putu europskih integracija.

Kada se primaklo vrijeme džume namaza Bakir Izetbegović je sa svojim pratiocima napustio sastanak i otišao u jednu od sarajevskih džamija da klanja džumu namaz.

Takav potez Bakira Izetbegovića izazvao je veliki bijes kod Milorada Dodika koji je optužio  Bakira Izetbegovića za neodgovorno ponašanje. A kako je to Dodik galamio i šta je rekao povodom Izetbegovićevog odlaska na džumu pogledajte u priloženom video snimku RTRS-a.

Sarajevograd.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -