Subota, 4 svibnja, 2024

Monstruozno: Dječake na orgijama tjerao da se obuku u tange i masturbiraju pred njim!

Must Read

Poljak Jozef Wesolowski je u kućnom pritvoru unutar Vatikana, saopštio je Vatikan.
Wesolowski je najistaknutija crkvena osoba uhapšena nakon Paola Gabrielea, bivšeg papinog sobara proglašenog krivim 2012. da je krao i odavao privatne dokumente bivšeg pape Benedikta XVI.
Nuncij je navodno organizirao orgije s dječacima između 8 i 12 godina, koje je tjerao da se obuku u tange i masturbiraju pred njim.
Za razliku od Gabrielea, Wesolowski nije pritvoren u vatikanskom zatvoru, nekoliko soba uz sudnicu, nego je u kućnom pritvoru u jednom vatikanskom stanu zbog zdravstvenih razloga.
Wesolowskog je vatikanski sud lišio svećeničkog zvanja ranije ove godine i sada čeka na suđenje po kaznenim optužbama. On je živio slobodno u Rimu i žrtve seksualnog zlostavljanja su tražile njegovo hapšenje izražavajući zabrinutost da bi mogao pobjeći.
Vatikan je rekao kako njegovo hapšenje odražava želju pape Franje “da se u tako teškom i osjetljivom slučaju postupa bez odgode uz pravednu i nužnu strogost”.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Последний

Obitelj Kraljević 32 godine traži pravdu za anđele Ivanu i Filipa

Na današnji dan, 3. svibnja 1992. godine, zločinačka JNA napala je središte Ljubuškog raketnim projektilima, pri čemu je usmrćeno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -