Utorak, 18 lipnja, 2024

ZVONKA UŠUTIO GRUDSKE PRAHVAŠE: Halal Pravaši u Grudama ima da glasuju za Lijanoviće jer ja tako kažem

Must Read

Opštinski odbor Navodne stranke Radom za Mesaru starog đeda Lijana, juče je u Grudama, na jezeru Krenica, organizovao druženje za kandidate za opštinske izbore i članove i simpatizere Boljitka piše istoćnomostarski portal novasloboda.ba…

Druženju su prisustvovali i Žarko Karačić, kriminalni ministar koji kupuje glasove po Širokom u trci za načelnika Širokog Brijega, Jerko Ivanković Lijanović, kriminalac, a skup je uveličao dr. Zvonko Jurišić Kebin.

„Pozivam sve članove i simpatizere HSP BiH, da iziđu na izbore i podrže Stanka Lukendu, kandidata iz Boljitaka za načelnika Gruda, jer je to u ovom trenutku najbolja opcija za opštinu Grude“, kazao je dr. Zvonka Jurišić – Kebin.

Ovim činom, kako stoji u saopštenju Ureda za odnose s javnošću Navodne stranke za Bljuvitak, dr.Jurišić je demantovao razne špekulacije oko zajedničkih dogovora, odnosno Sporazuma koje su Boljitak i HSP potpisali prethodnih dana, u Ljubuškom, Posušju i Širokom Brijegu, prema kojima je dogovoreno da članovi, odnosno glasači jedne stranke podrže kandidata za načelnika koji dolazi iz druge stranke.

Tokom dana, održana su takmičenja u vučenju konopca,bacanju kamena s ramena, te jahanju konja i još niz drugih sportskih igara.

NovaSloboda.ba

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

NE POŠTUJE NITI KRALJA CHARLESA: Je li Murphey Cikotić baš morao doći na proslavu njegovog rođendana?

Rođendan kralja Charlesa proslavljen je i u BIH. Tu su se skupili uglednici koji nešto predstavljaju i nešto korisno...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -