Published On: Sub, lis 9th, 2021

Znate li što su Kazahstanci naveli kao razlog odbijanja vize za šest Zmajeva? Ništa

ŠIROKI BRIJEG – Sanjin Prčić, Elvis Šarić, Dennis Hadžikadunić, Dario Đumić, Adi Nalić i Jusuf Gazibegović neće se natjecati za utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. između Kazahstana i BiH jer nisu dobili vize za ulazak u Kazahstan.

To znači da će vrsni borac za prava Hrvata u federalnom parlamentu, Dario Knezović, biti uskraćen za najbolje izdanje BH nogometne vrste.

BORBA LEGITIMNOG BORCA ZA PRAVA HRVATA SE NASTAVLJA: U Kazahstanu!

Da situacija bude gora, dužnosnici ove zemlje iz Veleposlanstva Kazahstana iz Hrvatske, Srbije i Crne Gore u komunikaciji s Nogometnim savezom BiH nisu naveli razlog zašto su našim igračima uskraćene vize.

To omogućuju njihovi zakoni, ali dodatno dovodi u sumnju motive njihove odluke.

NS BiH tvrdi da se za vize prijavilo prema redovnim procedurama, ali i da su nakon odbijanja kontaktirali UEFA -u koja je Kazahstanu zaprijetila čak i sankcijama ako je odbijanje viza našim igračima učinjeno bez valjanog razloga, piše Reprezentacija.ba.

Ako ovaj potez Kazahstana prođe bez sankcija, otvara se mogućnost da će svaka reprezentacija u budućnosti oslabiti svog rivala uskrativši mu vize za ulazak u zemlju.

Reprezentacija BiH, bez spomenutih igrača, no pojačana Darijom Knezovićem sa Širokog, krenula je jučer u 15:00 sati u Kazahstan.

Kazahstan i BiH u subotu, 9. listopada, u 15:00 sati igraju utakmicu kvalifikacija skupine D za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Hodidjed
Hodidjed
1 mjesec prije

Aj na stranu Kazahstan i “zmajevi”. Ali đe Čović sabere ovoliko evnuha i regrutira ih u hadeze. Tko ih uškopi, ili to urade sami sebi.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Hodidjed
1 mjesec prije

Dobro je i tebe više sa HDZ, Čovićem i Hrvatima,
Idi tamo na klix pa laj do mile volje protiv Čovića HDZ-a i Hrvata.
Fakat si dosadan i glup.

Blanka
Blanka
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Tako cim je glup ne valja. Da je budala sutio bi i klicao istome.

Hodidjed
Hodidjed
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Mora da si na njihovom kazanu. Und bitte odyebaus! Tokmače!

Blanka
Blanka
Odgovori   Hodidjed
1 mjesec prije

Ovde se o drugu Covicu und ahbaben (evnusima) smije samo u superlativim’… Stoga od sada samo da vidim(o) – Tako je Cova, mudro zbori preCjednik, zivio drug Cova l, ako je lopov nas je – nek krade, itd itd itd… itd..
Svaka kritika smatra se cinom nacionalne izdaje.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Ukoliko je točno da su se sličnim metodom poslužili i ljudi u BiH kada je Kazahstan gostovao u BiH onda je ovo očekivana protumjera.
Tada bi UEFA mogla diskvalificirati obje ove reprezentacije.
Ukoliko pak to nije tomu tako, onda seUefa treba da pozabavi ovim fenomenom da se ne dogodi da Portugal zaigra bez Ronalda, Argentina bez Mesija, Hrvatska bez Modrića itd…