Published On: Sri, ruj 4th, 2013

ŽENE OBOLJELE OD KARCINOMA DOJKE I UDRUGE MLADIH ZAPADNE HERCEGOVINE U BORBI ZA ŽIVOT

1291798_515309978556586_1139619120_nUdruga „Narcis“ Široki Brijeg, koja okuplja žene oboljele od karcinoma dojke u Zapadnohercegovačkoj županiji, poziva sve one koji mogu da im se pridruže u subotu, 07.rujna 2013. na Trgu širokobrijeških žrtava u 12:00h, gdje će kupovinom majica u iznosu od 7KM moći sudjelovati u osiguravanju osnovnih paketa pomoći za sve novooperirane žene oboljele od ovog karcinoma.

Također će se u isto vrijeme, kao i u još 24 grada diljem zemlje održavati registracija za sudjelovanje na šestoj manifestaciji pod nazivom “Race for the Cure/Utrka-šetnja za ozdravljenje”, a koja će se 5. listopada održati u Sarajevu, te istovremeno i u 140 zemalja. Registracija se osim oboljelih žena, prvenstveno odnosi na sve one koji im tom zajedničkom šetnjom žele pružiti potporu i odati priznanje za njihovu borbu. Ili samo iskusiti jedan nezaboravan doživljaj životnog elana i radosti, kojeg imaju osobe što su u jednom trenutku zbog teške bolesti bile nadomak kraja tog istog života i koje se svaki novi dan bore junački.

Budući da smo kao sredina dosta zatvoreni prema ovakvim temama, a divne i hrabre žene iz Udruge „Narcis“ ne zaslužuju ignoriranje nego istinsku podršku i pomoć, ove godine im se po prvi put pridružuju sjajni mladi volonteri iz četiri hercegovačka grada, udruge „AGAPE“ iz Ljubuškog, „GRUM“ iz Gruda, „PAUK“ iz Posušja, te “Inicijativa” Široki Brijeg i Vijeće mladih Široki Brijeg. Svojim prisustvom i zalaganjem žele dati do znanja da su srcem uz žene zapadne Hercegovine, te senzibilizirati javnost i uputiti ih na probleme s kojima se suočavaju osobe oboljele od karcinoma dojke.

Ne okrećite glavu, nego dođite na njihove štandove u subotu u podne, kod križa na Širokom Brijegu! Ova bolest se ne događa nekome daleko i negdje daleko, nego je nažalost svakodnevna u našoj stvarnosti. Pokažimo im da nisu same! 

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare