Srijeda, 29 svibnja, 2024

ŽENE OBOLJELE OD KARCINOMA DOJKE I UDRUGE MLADIH ZAPADNE HERCEGOVINE U BORBI ZA ŽIVOT

Must Read

1291798_515309978556586_1139619120_nUdruga „Narcis“ Široki Brijeg, koja okuplja žene oboljele od karcinoma dojke u Zapadnohercegovačkoj županiji, poziva sve one koji mogu da im se pridruže u subotu, 07.rujna 2013. na Trgu širokobrijeških žrtava u 12:00h, gdje će kupovinom majica u iznosu od 7KM moći sudjelovati u osiguravanju osnovnih paketa pomoći za sve novooperirane žene oboljele od ovog karcinoma.

Također će se u isto vrijeme, kao i u još 24 grada diljem zemlje održavati registracija za sudjelovanje na šestoj manifestaciji pod nazivom “Race for the Cure/Utrka-šetnja za ozdravljenje”, a koja će se 5. listopada održati u Sarajevu, te istovremeno i u 140 zemalja. Registracija se osim oboljelih žena, prvenstveno odnosi na sve one koji im tom zajedničkom šetnjom žele pružiti potporu i odati priznanje za njihovu borbu. Ili samo iskusiti jedan nezaboravan doživljaj životnog elana i radosti, kojeg imaju osobe što su u jednom trenutku zbog teške bolesti bile nadomak kraja tog istog života i koje se svaki novi dan bore junački.

Budući da smo kao sredina dosta zatvoreni prema ovakvim temama, a divne i hrabre žene iz Udruge „Narcis“ ne zaslužuju ignoriranje nego istinsku podršku i pomoć, ove godine im se po prvi put pridružuju sjajni mladi volonteri iz četiri hercegovačka grada, udruge „AGAPE“ iz Ljubuškog, „GRUM“ iz Gruda, „PAUK“ iz Posušja, te “Inicijativa” Široki Brijeg i Vijeće mladih Široki Brijeg. Svojim prisustvom i zalaganjem žele dati do znanja da su srcem uz žene zapadne Hercegovine, te senzibilizirati javnost i uputiti ih na probleme s kojima se suočavaju osobe oboljele od karcinoma dojke.

Ne okrećite glavu, nego dođite na njihove štandove u subotu u podne, kod križa na Širokom Brijegu! Ova bolest se ne događa nekome daleko i negdje daleko, nego je nažalost svakodnevna u našoj stvarnosti. Pokažimo im da nisu same! 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -