Published On: Čet, srp 25th, 2019

Žena sa djecom došla iz Siska u Mostar na odmor. Kad je vidjela što je na ulicama, otišla kupiti vreće za smeće i skupljala otpad po igralištu Sveučilišta u Mostaru

Jedna naša čitateljica nam je prije nekoliko trenutaka poslala priču koja samo pokazuje u kakvom gradu živimo. Naime, ona je ovih dana ugostila jednu prijateljicu iz Siska koja je došla u posjetu sa svoje četvero djece.

Sinoć su otišli na igralište kampusa Sveučilišta u Mostaru kako bi se djeca igrala, ali su primijetili kako se na njemu i oko igrališta nalazi mnogo smeća. Žena je otišla kupiti vreće za smeće i počela čistiti nered.

-Ona i njezino troje djece su skupili pet vreća smeća. Četvrto dijete je još u kolicima. Nakon što su skupili pet vreća morali su ići jer se maleckoj spavalo. Umjesto da odmaraju i igraju se ljudi su skupljali smeće. Eto u kakvom gradu živimo – piše nam naša čitateljica.

-Ne znam je li mi samo neugodno ili da se zahvalim ženi. Vidjeti kako ona i djeca kupe smeće po “Vojničkom igralištu” je nešto što je izazvalo stid u meni – zaključuje naša čitateljica. Da! I nas je stid! Što bi još bilo ako netko ženi priopći da u ovom gradu postoji pet komunalnih poduzeća. A ona i njena djeca kupe smeće kako bi se normalno mogli igrati. Sram te bilo Grade!

AU: Ero.tel

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare