Published On: Wed, Jun 28th, 2017

DA SE HEROJI NE SEKIRAJU: Državni Hamam za uznike Armije BIH? Why not!

Jednome uzniku , recimo Ališpagi, izbacio je prišt, drugi Mahmuljin je dobio bolove u križima, treći trpi užasno loše snove i grozno se osjeća. Divjak još nije priveden, al od čega će točno oboliti još nije odlučia. I tako svako malo pročitamo kako je suđenje odgođeno. Prema tome, vakat je da država nekog vraga radi…

Država BIH je inače država jedne presuđene, uskoro i dvije presuđene vojske i politike, i jedne nevine. VRS je odavno presuđeno, kompletnom srpskom vojnom i političkom vrhu.

U isti rang sa Srbima u BIH, stavlja se i Hrvate. Tako i treba. Zar su Hrvati nešto manji fašisti od Srba?

No za razliku, od te srpske sitneži od zločina, Hrvati, Ustaše, iako daleko malobrojniji, bili su daleko okrutniji prema domaćim antifašistima u BIH. Abu Abiju, Abu Dabiju, i Abu Hamziju, trojici habibija iz Irana, dakle domaćim borcima iz centralne Bosne, koje su napali agresori na BIH, iz udaljenih stranih gradova Kreševa, Kiseljaka i Fojnice.

A napali su ih tako da se i danas krv ledi u žilama objektivnim novinarima BBC-a kad prepričavaju te događaje.

Hrvati u Srednjoj Bosni su, kako bi zastrašili domaće antifašiste iz odreda uznika Sakiba Mahmuljina i heroja Rasima Delića,  kad bi ostali bez oružja, sami bi sebi sjekli glave i onda ih bacali na domaći goloruki antifašizam, kako bi neprijatelja zatrašili.

Hrvati kako su prvaci Europe u boćanju znali su nacijati vlastitu odsječenu glavu tako da bi ona pala direktno u ruke antifašisti. Onda bi to namjerno snimili novinari Večernjaka i plasirali u svijet , s propagandom kako nekakve preteče ISIL-a po BIH kolju stanovništvo. A niti preteče niti ISIL-a. Sve gol antifašist do antifašiste. Još su im i brade u fotošopu montirali.

Onda bi neprijatelj vrisnuo od straha “tekbir” što znači “šta je ovo majke ti” i pobjegao u obližnje selo gdje su potom uvezeni  hrvatski civili iz Bugojna, Konjica, ili muzeja Jablanica, kad bi ga vidjeli, domaćeg Abu Neki K, krenuli da se međusobno siluju i ubijaju samo kako bi antifašist dobio PTSP i otišao u Sarajevo po penziju. Recimo žena u Vitezu je jednom prilikom , Hrvatica, gađala vlastito dijete gelerom koji je držala u frižideru, i odnijela ga u bolnicu, optužujući vrh Armije BIH da je to dijete gađano od njenog gelera. I to sve pred kamerama zamislite!  A mali ustaša, četveromjesečni iako je bio živ, tijekom operacije namjerno je umro samo da našteti Armiji BIH. Na taj način  su zapravo zauzeta vjekovna antifašistička područja od ustaša. I danas stoje okupirana.

I dok su se Srbi svojski trudili steći nekadašnju staru četničku  i komunističku slavu, masovnim pokoljima i genocidima, ipak nisu uspjeli napraviti UZP kao Hrvati. Narod od UZP-a.  Ratko Mladić recimo htio je zasjeniti Tita po masovnim ubojstvima i jamama iz vremena jamski najplodonosnijeg Titovog vremena,  al mu nije išlo, nije uradio niti blizu pokolja ko Tito. Tko bolan može zasjeniti Tita? Potom je primjenjivao čiča Dražine teknike al opet ni blizu.

Samo Hrvat, dakle Ustaša, zna kako se radi UZP.

Hrvati, koji su tijekom rata u svijet perfidno slali snimke sa 400.000 prihvaćenih bošnjačkih izbjeglica, koji su širom HRHB ko fol naoružavali Bošnjake, i skupa s njima ratovali u HVO-u zapravo su ih naoružali samo kako bi ih kasnije mogli ubijati. Jer Hrvat, pravi Ustaša, nema srca ubiti nenaoružanog čovjeka.

To je bio dio podlog plana UZP-a. A razlog je u tome što  Bošnjak, amtifašist i humanist nije htio da ratuje protiv svog komšije. Takvi su Bošnjaci. To mrava ne bi. I kako da s njima onda budeš komšija? Kako da poštuješ nekog tko pušku nijad nije htio uzeti. Pa ni u vrtiću.

A i kako ćeš da pucaš na nekog ako taj neće da se brani? Đe ti je čojstvo?

Kako ćeš nekog da UZP-iraš ako on neće da ratuje?

Tako je dakle nastao podli plan UZP-a. Prvo mu daš oružje i naoštriš ga protiv Srba, malo se trenirate u Dretelju, ono ajde Srbine pasi travu, ajde evo ti sad tokmak po mozgu, i kad ti komšija Edib to fino nauči,  onda zaratiš s njim. Šta imaš sa Srbinom ratovati kad znaš da će izgubiti i više ti nisu napeti.

Nije bitno što je Bošnjaka dakle tri put više, i što ćeš u tom sukobu sigurno popušiti, pa izgubiti Travnik, Bugojno, što će te protjerati iz Vareša, Kaknja, Konjica, važno je da se ratuje i da ti nije dosadno. Hrvat koji ne ratuje nije Ustaša. A Ustaša je uzvišeni cilj.

UZP-u nije cilj osvajanje teritorija nego da se jednostavno to mrtvilo, i zvizdan, nekako ubiju i da ljudima nije dosadno.

E sad, kako je sva ta priča završila, i kako su svi koji su trebali odgovarati odgovarali, kako reče šef Haaškog suda, podmukle srpske i hrvatske snage, žele one najbolje među nama, naše branitelje i partizane, naše Zulfikare, Mahmuljine, Deliće, Abu ovog, Abu onog, čika Jovana, čika Sefera, pa čak i politički vrh antifašističke Armije BIH i naše slobodne teirtorije da vide na sudu. Jebotenećupas! Zamisli ti to!

I kako to da ne pogodi tebe, menem i sfakog poštenog antifašistu?

Normalno je da to teško pada u cijeloj domovini i da se ljudi osjećaju grozno.

Eno Ališpago dobio osip, i stalno ima temperaturu, a čovjek se našao u selu Trusini kad su se Hrvati masovno između sebe poubijali, eno Mahmuljin PTSP dobio, a čovjek ni kriv ni dužan, bio šef postrojbe koju je napao zarobljeni hrvatski civil bez glave, sa sjekirom u ruci, lik koji je potom  skupa sa još 40 srpskih glava u kutiji otputovao  Aliji a ovaj to proslijedio u Iran. Dakle radilo se o diverzantskoj akciji. Te glave kad su došle u Iran tamo su se infiltirale u društvo i od tih četnika i ustaša nastao je ISIL. Koji sada pakuju poštenom svijetu.

Teška se antifašistička borba vodi na sudu BIH. Tamo naši najbolji sinovi, brane osnovne postulate antifašizma. I to bez saune, bez teretane, pez pedikera i masažera,  bez prava na dermoabraziju i lickanje noktiju.

Sakib Mahmuljin, šef FK EL Mudžahid: Spa centar bio bi rahatli cool

Zato bi bilo konačno vrijeme da naše tužiteljstvo, osim što daje strašne dvogodišnje, pa čak i šestomjesečne kazne za višestruka samoubojstva našim herojima i uznicima, kad već pred svijetom moramo podnositi tu herojsku muku, i trpiti poniženje, da se našim uznicima osigura jedan pristojan smještaj jelte,  u tim nekim danima kada su lišeni slobode, ono na par sati mjesečno.

I da se ta priča završi što prije.

Poskok.info