ZAMIJENIO GA ZA GOLEMU MRKVU Magarac ugrizao automobil, vlasnici završili na sudu

Vlasnik oštećenog vozila opisao je kako je bio na putu prema liječniku te se okretao u blizini polja i nije vidio magarca sve dok ovaj nije pojurio i dva puta ugrizao stražnji dio sportskog automobila

Vlasnici magarca u njemačkom gradu Schlitzu moraju platiti odštetu koju je izazvala njihova životinja ugrizavši luksuzni sportski automobil i oštetivši mu boju, presudio je ovoga tjedna njemački sud.

Prema glasnogovorniku suda nedvojbeno je dokazano da je magarac dva puta ugrizao stražnji dio vozila u rujnu 2016. i izazvao štetu od 5800 eura.

Vlasnik vozila morao je platiti popravak iz vlastita džepa jer je osiguranje vlasnika magarca odbilo pokriti čitavi iznos.

Tužitelj je na sud stigao u napadnutom vozilu dok glavni krivac magarac Vitus nije nazočio ročištu, kao ni njegovi bivši vlasnici koji su goropadnu životinju prodali.

“Jeste li znali da je na tom području rabijatni magarac spremao nepodopštinu?” pitao je predsjedavajući sudac na ročištu koje se odvijalo u nešto ležernijem tonu.

Vlasnik oštećenog vozila opisao je kako je bio na putu prema liječniku te se okretao u blizini polja i nije vidio magarca sve dok ovaj nije pojurio i dva puta ugrizao stražnji dio sportskog automobila. Njegov zaposlenik to je potvrdio.

Policija vjeruje da je magarac pomiješao narančasti automobil s golemom mrkvom./100posto.hr/