Utorak, 30 travnja, 2024

Majka znala da joj kćer muče, ali je šutila zbog novca?!

Must Read

ImageHandler (1)Nakon razotkrivanja nezapamćenog slučaja mučenja i ropstva 19-godišnje Njemice u selu Karavlasi kod Kalesije u Republici Srpskoj , polako se otkrivaju detalji stravičnog zločina koji su supružnici Milenko i Slavica Marinković vješto prikrivali desetak godina, piše srpski Blic .

Preispituje se i uloga lokalne policije, koja je prema tvrdnjama mještana tog sela, saznanja o zločinu imala i ranije, ali su tek 17. svibnja razotkrili monstruozne Marinkoviće.

Kako saznaje Blic , u rješavanje slučaja uključila se i državna agencija za istrage i zaštitu (SIPA), Interpol, te policije Njemačke i Austrije, s obzirom da je žrtva Njemica, te da dio obitelji Marinković i danas živi u Austriji.

Bračnom paru Marinković određen je jednomjesečni pritvor, a kako saznaje Blic , Kristina, majka devetnaestogodišnje Karle nije uhićena, ali je pod 24-satnom policijskom prismotrom.

Majka se trenutno nalazi u BiH gdje se ispituje njezina uloga u cijelom slučaju.

Prema nepotvrđenim informacijama, majka je znala što se događa njenoj kćeri, ali je za šutnju dobivala novac. Navodno još ima devetero djece, a sumnja se da ih četvero ili petero dijeli istu sudbinu kao i Karla.

PSD
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

PIRAMIDE KOJE SPAJAJU: Može li hiljaduvjekovna bosanska socdemokracija sekularizirati mladi muslimanski Egipat?

Predsjedavajući i bošnjački član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Denis Bećirović razgovarao je s velikim imamom Al-Azhara Ahmed Mohamed El-Tayebom...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -