Published On: Uto, velj. 13th, 2018

VUČIĆ U VRGINMOSTU: Neki novinari žele me poniziti. Imamo različite poglede na ono što je bilo al živjeti nam je zajedno

Aleksandar Vučić ponovno se danas u Vrginmostu odbio je komentirati govor iz  Glini iz 1995. godine. Vučić je rekao da je više puta adresirao to pitanje i kako postoje “potpuno različiti pogledi na ono što se događalo”. Naglasio je kako je zadnjih dana o sebi slušao velik broj neistina i kleveta, te da “nema nikakvih teritorijalnih problema s Hrvatskom”.

“Nikada nećete vidjeti straha i potrebe da vam se dodvoravam. Granica Srbije i Hrvatske je na Dunavu. Ja sam bio  pristojan i niti jedne sekunda nisam htio na uvrede i klevete odgovarati uvredama i klevetama. I danas sam o sebi slušao najgore moguće neistine. Čini se da vi ne razumijete jednu stvar, imamo različite poglede na ono što se događalo prije 23 i 28 godina, ali to ne znači da ne trebamo živjeti. Ovakvu hajku i harangu nijedan hrvatski predsjednik i premijer neće doživjeti kad dođu u Srbiju”, kazao je Vučić.
Novinare je optužio da samo žele “nešto što mogu iskoristiti za osobno ponižavanje predsjednika Srbije ili nekog iz Srbije” i dizanje čitanosti.

“Taj film, stoti put vam ponavljam, nećete gledati”, rekao je Vučić novinarima.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer