Published On: Uto, velj. 13th, 2018

Čapljina – Maškare vratile ključeve: Ni komunizam nije ušutkao karneval, pa neće ni drugi

”Maškare su neuništive, još iz vremena komunizma, i tada se radilo ovo što se radi, a očito međi našim političarima ima onih koji bi nas vratili u to vrijeme otprije 50 godina, a još ranije”, poručio je Vidić. 

U zgradi Općine Čapljina za predstavnike Maškarske Republike, koji su ključeve grada preuzeli u nedjelju, načelnik Vidić organizirao je svečani prijam. –

Predstavnici maškara pozdravili su načelnika Vidića i istaknuli kako je ipak vođenje grada preteško za ovu skupinu, kako se nisu mogli uhvatiti u koštac sa problemima poput vodovoda, kulturno-umjetničkih društava i ostalima, pa su stoga rukovođenje gradom odlučili vratiti Vidiću.

U svom obraćanju maškarama načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić poručio je kako će i ove godine prihvatiti natrag ključeve grada od Maškara.

Na upit novinara da prokomentira medijske napise koji su ovih dana digli na noge državu zbog karnevala u Čapljini, Vidić je rekao kako se maškarama ”nikada nema šta zamjeriti. ”Ovo je vrijeme koje je u našim krajevima obilježeno maškarama i 54. godinu zaredom se održavaju, uvijek je to bilo vrijeme kada smo se zezali sa ljudima i događajima, pa je tako bilo i ove godine.

Nažalost, uvijek se nađe netko tko želi sebi dati nekakvu pozornost medijsku, vjerojatno takvi politički neodgovorni ljudi imaju oko sebe ekipu koja samo gleda i prati gdje bi se mogli pojaviti i što bi mogli komentirati i onda raspaliti iz svih oružja, kao sada po našim maškarama.

Maškare su neuništive, još iz vremena komunizma, i tada se radilo ovo što se radi, a očito međi našim političarima ima onih koji bi nas vratili u to vrijeme otprije 50 godina, a još ranije”, poručio je Vidić.

Prijam je završen zajedničkom zdravicom, a druženje će se nastaviti večeras na Domu kulture spaljivanjem Marka Krnjevala, balom pod maskama te zabavom.

bljesak.info

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer