Published On: Sub, ruj 15th, 2018

VUČIĆ SE JAVNO ISPRIČAO NAKON GAFA ‘Ispao sam glup. Da sam malo razmislio, da nisam bio umoran, odmah bih shvatio…’

Nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u petak postao meta sprdnje nakon gafa na konferenciji za medije, rekavši da u Americi svakih deset sekundi strada po jedan perač prozora, u subotu se zbog svoje greške ispričao te rekao da se ‘dogodila glupost’ i da je on ispao glup. Iako su mnogi nakon gafa okrivili njegove savjetnike, Vučić kaže da je krivnja na njemu.

– Da sam malo razmislio, da nisam bio umoran, odmah bih shvatio, rekao je Vučić, javlja Blic.

Vučić je rekao da u Americi svakih 10 sekundi strada jedan perač prozora dok je govorio o tragičnoj nesreći na beogradskom gradilištu, gdje je dvoje ljudi poginulo nakon pada sa zgrade na kojoj su radili. No, taj je podatak uzet sa američke satirične stranice The Onion, a ta je šala tamo objavljena još 2011. godine.

– Mnogi su jedva dočekali, pošto nisu mogli reći bilo što o suštini onoga o čemu sam pričao. To je sa nekog šaljivog sajta uzeto i nisu krivi moji savjetnici, kako su mnogi potrčali da ih optuže, ja sam kriv. To je bila glupost i ja sam ispao glup. Nije bilo loše namjere, a čak i da je bilo, ne vidim da bi to moglo promijeniti suštinu stvari o kojoj sam govorio, rekao je Vučić.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare