Srijeda, 29 svibnja, 2024

VIŠE SE I NE KRIJU: BHRT Bakarević suspendirao direktora Pejića jer se požalio na diskriminaciju Hrvata

Must Read

Šest mjeseci nakon što je izabran za direktora BHT 1, Marija Pejića dočekala je odluka o suspenziji do pokretanja disciplinskog postupka, koju je potpisao generalni direktor BHRT-a Muhamed Bakarević.
Sukob između Bakarevića, nekadašnjeg direktora Avaza, čovjeka koji je potpisivao ugovore o poslovnim transkacijama sa Naserom Kelmendijem i Marija Pejića traje već izvjesno vrijeme, ali je kulminirao prije dva dana, kada je direktor BHT 1 poslao pismo svim članovima Upravnog i Poslovodnog odbora BHRT-a, žaleći se na diskriminaciju hrvatskog naroda u programu državnog javnog servisa.
Skandal na koji se direktor Pejić požalio dogodio se 29. studenoga kada je u prime time terminu, u 22,45 sati trebao biti emitiran snimak Svečane akademije u povodu 110. godišnjice Hrvatskog kulturnog društva Napredak, koja je održana osam dana ranije u Sarajevu.
No, tome se oštro usprotivio direktor marketinga Nermin Durmo, uz objašnjenje kako je u istom terminu (u kojem se, inače, emitira strani film) već zakupljeno cijelih dvije i po minute marketinškog prostora?!
Dovoljno da generalni direktor Bakarević presudi da se snimak Svečane akademije Napretka pomjeri u off time termin, u subotu (1. prosinca), u 13.45 sati, a državni javni servis, koji bi trebao biti u službi svih građana BiH, ostvari prihod od 150 KM?! (Dnevnik.ba/Slobodna Bosna)

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zašto još uvijek nisu deklasificirani tajni dokumenti UK-a o pregovorima s Titom i izručenju ustaša, četnika i domobrana?

U posljednjim desetljećima, povijest Drugog svjetskog rata u Jugoslaviji i odnosi među tadašnjim saveznicima su bili predmetom mnogih kontroverzi...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -