Published On: Sri, sij 10th, 2018

Villas-Boas imao sudar na reliju Dakar

Poznati nogometni trener André Villas-Boas (40) ozlijeđen je u sudaru na reliju Dakar. Portugalac je nastradao u petoj etapi najpoznatijeg svjetskog relija, voženoj između gradova San Juan de Marcona i Arequipa u Peruu, kad se zabio u pješčanu dinu.

– André je prevezen u bolnicu s ozljedom leđa. Bila je to nesreća, imao je jako dobar debi na reliju Dakar – rekao je šef momčadi Toyote Jean-Marc Fortin, za koju je Villas-Boas vozio, prenosi Goal.

Villas-Boas je u studenom dao otkaz u klubu iz kineske Super lige Shanghai SIPG-u kako bi mogao ostvariti životni san i natjecati se u reliju. Do etape vožene u srijedu zauzimao je 43. mjesto od stotinjak natjecatelja, a sada je njegov nastup na reliju završen.

Ovaj mladi trener počeo je karijeru u Académici 2009., a nakon toga trenirao je Porto, Chelsea, Tottenham i Zenit, prije kratkog razdoblja u Kini./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>