Published On: Čet, stu 29th, 2018

VIDEO Sukob zbog Praljka; Jandroković: Ne zloupotrebljavajte tragediju za skupljanje jeftinih političkih bodova; Zekanović: Sram vas bilo

Tijekom rasprave o Konačnom prijedlogu zakona o udomiteljstvu, Zekanović je u replici temu skrenuo na obljetnicu smrti generala Slobodana Praljka kojemu je ranije i zapalio svijeću u Saboru.

“Sada bih rekao da je danas godišnjica smrti našeg generala Praljka”, počeo je Zekanović. Nakon tišine od 30 sekundi, dodao je: “Neka general Praljak počiva u miru”.

Ostatak vremena predviđenog za repliku htio je provesti stajajući u tišini, a reagirao je predsjednik Sabora.

“Kolega Zekanović, svatko ima pravo na svoj način obilježiti nečiju smrt, ali isto tako je odgovoran i pokazuje odnos prema toj smrti svojim javnim djelovanjem. Smatram da bi bilo dobro…”, krenuo je Jandroković na što ga je Zekanović prekinuo.

“Ovo je moje vrijeme i molim da pustite moje vrijeme neka protekne”, poručio je saborski zastupnik Hrasta.

“Kolega Zekanović, završili ste sa svojim izlaganjem, ja bih vas samo o molio da ne zloupotrebljavamo nečiju tragediju za skupljanje političkih bodova. Samo to bih molio”, odgovorio je Jandroković, na što mu je Zekanović rekao: “Sram vas bilo, predsjedniče Sabora”.

Snimku sukoba možete pogledati u videu prijenosa Sabora koji se dogodio desetak minuta prije 12 sati.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare