(VIDEO) Kinezi na najpopularnijoj televiziji emitirali emisiju o Hrvatskoj – pogledalo je 300 milijuna ljudi

Sredinom prosinca u Kini je emitirana emisija Day Day Up (Tian Tian Xian Shang) i to ne bilo kakva – već posvećena našoj zemlji Hrvatskoj. Emisija je u Kini vrlo poznata, a tog dana emisiju je pogledalo više od 300 milijuna Kineza – donosi narod.hr.

Kako se zahvaljujući društvenim mrežama sve brzo širi, očekivanja su da će ova emisija dostići još veći broj gledanosti, a u emisiji su gostovale pjevačice Lana Jurčević i Jelena Rozga. Drugi gosti bili su Maksim Mrvica, Ana Rucner i Miroslav Ćiro Blažević.

Emisiju u cijelosti možete pogledati ovdje.

Kineska televizija Hunan na kojoj je emisija prikazana je trenutno jedna od najgledanijih televizija u zemlji, odnosno druga je po redu, a domet joj je do milijardu gledatelja.

Emisija Day Day Up prikazuje na humorističan način sve običaje neke zemlje, obraća se svim uzrastima, a u zadnje vrijeme počela se otvarati prema regiji i svijetu.

Voditelji su počeli raditi tematske emisije o turizmu, a u emisiju pozivaju i ličnosti iz svijeta zabave, medija, na području Hong Konga, Makaa, Japana, Južne Koreje i Tajvana.

Zahvaljujući reportažama o turizmu, mnoga područja su dobila više posjeta turista iz dalekih zemalja.

Emisiju vode četiri (u Kini vrlo popularna) voditelja, koji su tamo na statusu najpopularnijih zvijezda.

Izvor: narod.hr