Nedjelja, 26 svibnja, 2024

VELIKI JOINT IZNAD HERCEGOVINE: Spaljivanje droge u Termoelektrani Gacko izmaklo kontroli

Must Read

Kako izvještava portal “Moja Hercegovina”, radnici termoelektrane, koji su zbog straha da bi mogli dobiti otkaz željeli ostati anonimni, obavijestili su ovaj medij da je tijekom spaljivanja narkotika termoelektrana ispala iz pogona

 U Gacku je jučer, u organizaciji Ministarstva sigurnosti BiH, uništena tona zaplijenjene droge, čija procijenjena ulična vrijednost iznosi oko 20 milijuna KM. Iz Ministarstva sigurnosti BiH priopćeno je da je prvi put organizirano u spalionicama Termoelektrane Gacko uništeno 328 plastičnih plombiranih vreća s različitim vrstama droge.

radončić zubac
Kako izvještava portal “Moja Hercegovina”, radnici termoelektrane, koji su zbog straha da bi mogli dobiti otkaz željeli ostati anonimni, obavjestili su nas da je  tijekom spaljivanja narkotika, termoelektrana ispala iz pogona.
“Procjena je da ulična vrijednost danas uništenih narkotičkih sredstava iznosi 20 milijuna KM”, rekao je prilikom snimanja za tv kamere direktor Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ Goran Zubac.
Od ukupne količine, najveći dio činila je marihuana, heroin, kokain, te druge vrste droge.
Prve količine droge u peći za spaljivanje ubacili su ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić i direktor SIPA-e Goran Zubac.
Riječ je o drogi koja je izuzeta iz krivičnih djela procesuiranih pred Sudom BiH, iz ukupno 61 predmeta koji je vođen i presuđen pred tim sudom.
Kontrolno vještačenje u prostorijama Suda BiH izvršili su forenzičari Federalne uprave policije i utvrdili da ukupna količina droge, prema vrsti i količini, odgovara podacima iz naredbe Suda BiH.
U Gacku su, na dan uništavanja, članovi Povjerenstva za uništavanje opojnih droga BiH provjerili svaku vreću sa zapakiranom drogom, te konstatirali da je opojna droga uništena u količini u kojoj je i preuzeta iz Suda BiH.
Zasad nema nikakvih zvaničnih kometara na informaciju o ispadanju iz pogona TE Gacko I pričinjenoj šteti.

Moja Hercegovina l Depo l Poskok

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Zamislimo da je ovako bilo s Miloševićem i Đukanovićem…

Zamislimo da je dakle, JNA bila daleko jača nego što je bila i da je preko noći okupirala Hrvatsku...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -