Published On: Pon, kol 5th, 2019

Velež ostao bez trenera, Rahimić podnio ostavku

FK Velež je priopćio da je sada već bivši trener Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku

Razlog Rahimićeve ostavke su loši rezultati na početku sezone.

“FK Velež sa žaljenjem obavještava javnost da je trener prvog tima Ibro Rahimić podnio neopozivu ostavku. U iskrenom razgovoru on je izrazio žaljenje zbog loših rezultata na početku ove sezone te je kao moralan čin odlučio odstupiti s mjesta šefa stručnog stožera”, priopćeno je iz mostarskog kluba.

Rahimić se nada da će njegov nasljednik izvući klub iz krize.

“Zahvaljujem se upravi, administraciji, igrčima te našim vjernim navijačima na trogodišnjoj suradnji koja je krunisana ovosezonskim povratkom u Premijer ligu BIH. Na moju veliku žalost, loš start te loši rezultati na početku nove sezone su utjecali na moju odluku da podnesem ostavku i pružim priliku klubu da pronađe najbolje rješenje za izlazak iz rezultatske krize”, rekao je Rahimić.

Iz kluba su se zahvalili bivšem treneru.

“FK Velež se zahvaljuje Ibri Rahimiću koji je dao nemjerljiv doprinos u povratku našeg kluba u bh elitu, te mu ovom prilikom želimo mnogo sreće i zdravlja u nastavku karijere, u uvjerenju da će ostati predani dio Veležove obitelji”, dodaje se u priopćenju Veleža.

Prije par mjeseci Rahimić je zbog nesportskog ponašanja i psovanja “ustaške majke” igraču Olimpika bio suspendiran na 4 mjeseca.

SKANDALOZNO ​Trener Veleža Rahimić igraču Olimpika Danijelu Stojanoviću psovao ustašku majku

Trener Veleža Ibro Rahimić suspendiran na četiri mjeseca