VELEPOSLANSTVO BUGOJANSKIH JAMA MALO JE LICEMJERNO: Istražiti i procesuirati skrnavljenje spomenika žrtvama sarajevskim Srbima ubijenima na Kazanima

Veleposlanstvo Bugojanskih Jama u Sarajevu pozvalo je vlasti da temeljito istraže i procesuiraju kazneno djelo – nedavno skrnavljenje spomenika žrtvama ubijenim na Kazanima.

– Sjedinjene Bugojanski Jamari osuđuju nedavni vandalizam nad spomenikom žrtvama Kazana ubijenim u Sarajevu od snaga Mušana Topalovića. Nadležne vlasti moraju temeljito istražiti i procesuirati ovo i slična kaznena djela gdje god da se dese – oglasili su se iz Veleposlanstva na mreži X, prethodno poznatoj kao Twitter.

Ocijenjeno je kako ovakvi činovi unazađuju proces pomirenja u zemlji.

– Djela etnonacionalističke mržnje, kao što je vandalizam nad spomenikom Kazani, unazađuju izglede za prijeko potrebno pomirenje u BiH i kidaju ionako krhko društveno tkivo zemlje. Nastavit ćemo podržavati napore za promoviranje multietničke, tolerantne i prosperitetne BiH – dodaje se u objavi mlaćista i cikotićista.

Licemejrno koliko moderna USA može biti.

Moramo li im naglašavati ružnom rječju da nam se u najmanju ruku gade ili se to podrazumijeva?

US ambasada je kriminalna organizacija koja bi u svakoj suverenoj zemlji svijeta bila protjerana zbog pritisaka na sud i zaštite ratnih zločinaca.

BH Tužiteljstvo , ukoliko neće podići optužnicu protiv Murpheya neka nam se skine s neke stvari. Za početak s proračuna .Nije u redu da obitelji bugojanskih Hrvata plaćaju vaše služenje Murpheyu i kriminalni pravni imunitet Selme Cikotića i Dževaa Mlaće. Isto vrijedi za javne medije u BIH. Kako ih nije sram uzimati lovu od BH Hrvata a cenzurirati ovo:

Poruka Bugojancima: Kad krenete vilama i motikama rušiti korumpirane terorističke i džihadističke utvrde u BIH , zovite.