Published On: Pet, ruj 21st, 2018

Vatrogasci pozvali na akciju za mladog kolegu Zorana Kandića Koketa

Predsjednik Sindikalne organizacije Vatrogasaca Grada Mostara Marinko Petrić uputio je zamolbu svim građanima Mostara i BiH da se uključe u humanitarnu akciju za pomoć u liječenju mladoga vatrogasca Zorana Kandića – Koketa koji boluje od teške bolesti za čije su liječenje potrebna velika novčana sredstva, prenosi Bljesak.info

Obraćajući se javnosti u ime vatrogasaca Mostara, Petrić je naveo kako su pripadnici Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar pomogli u granicama svojih mogućnosti, kao i zaposlenici Gradske uprave Mostar, na čemu im u ime oboljeloga kolege najljepše zahvaljuje.

“Nažalost, sredstva koja smo prikupili nisu dostatna za liječenje ovoga teškoga oboljenja našega kolege pa molimo sve koji mogu da, prema svojim mogućnostima, u tu svrhu novčana sredstva uplate na navedene žiro-račune te na taj način pomognu našem mladom kolegi vatrogascu. Svima, u Zoranovo ime, unaprijed zahvaljujem”, kazao je Petrić.

Brojevi žiro-računa na koje se može izvršiti uplata za liječenje Zorana Kandića – Koketa su: za uplate u KM: 40496999000; za uplate u EUR: 40496999101 i za uplate u HRK (hrvatskim kunama): 40496999102.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare