Published On: Pon, lis 3rd, 2022

VASILJ: Ukoliko ne želi kaos OHR mora spriječiti četvrtu Komšićevu uzurpaciju pozicije u Predsjedništvu, a Hrvati trebaju pripremati tužbu

Mostar. Drugi listopada 2022. godine. Tzv. Japanska škola u naselju Centar II. Starija gospođa i gospodin na ulazu u školu razgovaraju s mladom volonterkom pitajući je gdje mogu glasovati. Sa svojim držanjem i načinom na koji su se odjenuli odavali su dojam kao da su pošli na svečanost.

Kao da su nedostojnim izborima htjeli vratiti dostojanstvo. Kao da su time željeli pokazati da je ovo njihov dan. Dan kada u vremenu neimaštine, mizernih mirovina, korupcije, pljačke, nezaposlenosti i svakojake zaostalosti i njih netko nešto pita. Ali ne! I na taj dan gospođa i gospodin su još jednom pokradeni i prevareni.

piše: Miroslav VasiljPogled.ba

Po četvrti put to je uradio uzurpator zvan Željko Komšić. Službeni rezultati pokazuju o kakvoj lažnoj „pobjedi“ je riječ i gdje je dobivao glasove. Istodobno kandidatkinja HDZ-a i HNS-a Borjana Krišto ne treba se samo osjećati kao pobjednica. Nego treba proglasiti pobjedu. Jer ona to među hrvatskim biračkim tijelom u danas krnjem i uzurpiranom Predsjedništvu jeste.

S druge strane Christian Schmidt je u izbornoj noći nametnuo odluke koje su zapravo kamilica. Očigledno se prepao sarajevske „vagon revolucije“, bukadžija i onih koji bi Hrvate trpali u dva vagona. Odluka je to koja ima dosta nedostataka po samu hrvatsku poziciju u BiH. Ali i ima jednu jedinu mrvicu dostojanstva. A to je da nakon nje i nakon premoćne pobjede koalicije okupljene oko HNS-a, ali i ostalih hrvatskih stranaka, propada naci-unitaristički plan kojim se htjelo u potpunosti Hrvate istjerati iz konstituiranja vlasti. Uništiti ih kao politički narod. I Federaciju pretvoriti u jednonacionalni bošnjački entitet.

No naravno to su mrvice. Ono što bi Schmidt morao, a naravno neće učiniti, je da nakon službenih rezultata iz SIP-a poništi Komšićev izbor. Proglasi ga antidaytonskim, protuustavnim i opasnim. Jer on to jeste. I po Daytonu. I po ZAVNOBiH-u. I po onome što je BiH uvijek bila. Što je danas. I što bi trebala biti sutra ukoliko opstane. Istodobno hrvatski pravni tim treba pripremiti tužbe na znanim i neznanim sudovima i dovesti ovo pitanje do potpunog apsurda.

A što se tiče Scmidtove odluke. Tek tada će Nijemac moći reći da je uradio nešto za građane u BiH. Da je opravdao svoju bezobrazno visoku plaću. I da je uradio nešto za onu stariju gospođu i gospodina s početka teksta koji su dostojanstveno došli iazbrati onoga ili onu za koje smatraju da će ih najbolje predstavljati.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Izmetbegović
Izmetbegović
2 mjeseci prije

Sad će za muslimane-po,turi,ce sa sejdom nastupiti blagostanje i razvoj.. 😂😂😂

nisam kriv !
nisam kriv !
2 mjeseci prije

Taj šmit je jatak poganog genocidnog iŠLJAMAa, radi ono što su mu predci germani radili stoljećima ! Pljuc.