Srijeda, 24 travnja, 2024

UTJECAJ NEKIH CRTIĆA Dječak iz Sarajeva sve šokirao: Ubio sam bebe na ulici i nastavio šetati

Must Read

UČENIK trećeg razreda jedne osnovne škole u Sarajevu uspio je svojim pismenim radom šokirati učiteljicu, pedagoge, roditelje, ali i čitavu naciju.
Devetogodišnji dječak je posve smireno pisao o masovnom ubojstvu svih oko sebe. Učiteljica je razredu dala zadatak da napišu sastavak na temu “Ja u mašti…”, piše Aura.ba.
Dječak je svoj rad započeo ovako:
“Jednog dana sam izašao iz kuće kako bih prošetao. Sreo sam jednu ženu koja je u kolicima vozila svoju bebu. Bebu sam ubio i nastavio šetati dalje. Zatim sam se vratio pa ubio i majku djeteta, da ne ostaju svjedoci.
Nastavio sam mirno šetati pa sam sreo još jednu bebu. I nju sam ubio. Pa još jednu. Sve sam bebe poubijao. Onda sam došao kući i ugledao svoju baku. Krenuo sam i nju ubiti, ali su naišli moji roditelji…”.
Tada je zvonilo za kraj sata pa dječak nije stigao dovršiti sastavak te ga je takvog predao učiteljici. Ona ga je, šokirana onim što je pročitala, pokazala kolegama, pedagozima i ravnatelju i dječakovim roditeljima. Naposljetku su se usuglasili da dječaku daju da dovrši sastavak.
U nastavku svog rada, dječak je napisao sljedeće:
“Izašao sam kroz prozor da me roditelji ne vide, pa sam ubio baku. Zatim sam ubio i roditelje. Na kraju sam sve poubijao, ostao sam sam na svijetu”.
Dječakov sastavak nije ocijenjen, ali je s njim obavljen razgovor. Rekao je da se samo šalio i da je njegova mašta u kojoj ubija sve oko sebe rezultat nekakvog crtića koji je gledao.
Ono što je najviše zaprepastilo sve one koji su pročitali sastavak je mirnoća dječaka koji opušteno i s osmijehom na licu šeće ulicama i ubija sve oko sebe. A pritom ima samo devet godina.
 
index.hr

0 0 votes
Article Rating
- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Tko nam to predlaže rezoluciju o Srebrenici?

Službeno to su Njemačka i Ruanda. No praktično, to je SR Njemačka. Zemlja koja u ovoj priči ima dvojak...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x