Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

USTAŠKA EMIGRACIJA ŽELI OTKUPITI PORTRET BLAŽA KRALJEVIĆA: Komšić zbunjen, Suljagić tvrdi, ispod milijun da neće pregovarati

Must Read

“Handžar divizija” udruga Bošnjaka antifašista iz Bremena u kojoj se okupljaju poklonici Adolfa Hitlera, antifašiste i njegove  ideologije oslobođenja Sarajeva, od Srba Židova i domaćih izdajnika, a koja je ovih dana javno organizirala spaljivanje izraelske zastave i prije utakmice u Zenici kako bi se na izraelsku repku bacili sihiri, želi otkupiti portret Blaža Kraljevića , generala Glavnog štaba Prostora džihada, koji je u svom uredu držao onomad poznati Blažov fan i  član Predsjedništva BIH Željko Komšić Treći.

Predsjednik “Handžar divizije” Šefik Maljević, kazao je kako je za njihovu organizaciju Kraljević heroj, koji nikada nije htio popustiti agresorima, naročito srpskim civilkama Čapljine, koje su se namjerno seksualno namirivale na nevinim vojnicima Blaža Kraljević kako bi ih samo kasnije mogle optužiti za silovanja.  Iste su sebi palile kosu, čupale nokte te se udarale glavom o zid, sve kako bi naštetile Armiji BIH. Kraljević se istaknuo u obrani BIH, kažu, i da kao takav ima posebno mjesto u srcima svih patriota BIH.

Komšić je kazao da on zapravo i ne zna gdje je taj portret, i da su to iz ureda iznijeli neki njegovi suradnici koji su ga i donijeli, al da će se za dobru lovu sjetiti gdje je.

Zamjenik ministra obrane BIH, Emir Suljagić, čovjek koji se brine o ministrovoj sigurnosti dok ona spava, (nadamo se nešto bolje nego se nekad brinuo za sigurnost nekih drugih građanki Sarajeva, koje su , osjetivši opasnost po vlastitu sigurnost zauvijek napustile našu domovinu) kazao je kako je on spreman pregovarati o cijeni ako će to napuniti budžet BIH koji se odnosi na isplatu Bijelog hljeba čiji je korisnik, te da portret Blaža Kraljevića može ići antifašistima iz Handžar divizije ali ne ispod milijun maraka.

Na pitanje novinarke kako on kao zakleti antifašist dva, tako puno cijeni portret jedne povijesne osobe koja je koketirala s ustaštvom i fašizmom općenito, Emir je rekao “Nisam dužan pokazivati  kategorički imperativ prema novinarkama koje postavljaju glupa pitanja.”
Na njen pokušaj drugog pitanja bacio ju je na radijator. Kada se ista ustala kazao joj je: “Jel ti znaš da sam ja Živahna preživjela žrtva Islamske zajednice i da su meni Balije prijetile metkom samo zato jer sam htio ukinuti vjeronauk?”

Novinarka je pitala “Kakve to veze ima s činjenicom da ste upravo počinili kazneno djelo?”

Emir je rekao “To znači da imam potvrdu da imam PTSP hehehe”!

 

Reuf Bajrović prekinuo je muk koji je nastao nakon ovakvog Suljagićevog odgovora prepadnutoj novinarki, koja je u jednom trenu počela da se trese, i gubi svijest, te je naglasio kako on misli da Genocid i Stolni tenis nisu isto.

On bi , dodao je u pregovore o prodaji Kraljevićevog portreta Handžarlijama trebale voditi stručne osobe a ne politički podobni ljudi.

Novinare je zanimalo , da li g, Bajrović, kada govori o stručnosti glede toga, misli na stručnost iz polja nacizma ili na stručnost iz polja trgovine, ili možda portretne umjetnosti?

Bajrović je kazao da misli na sva tri entiteta koja su novinari spomenuli.

Čuvši frazu “tri entiteta” Emir je isukao kaiš i krenuo već naoštren prema Bajroviću da ga ispegla po ćiverici,  no srećom, novinarka koja s maloprije tresla od straha pala je u nesvijest te mu je pripriječila put, tako da je Bajrović ostao neokrznut.

Šef federalnog ureda za europske integracije, koji je na to mjesto postavljen jer je Mašićev drug, i jer ga Mašić lajka, vrsni poznavatelj NDH povijesti, povijesti nastanka Handžar divizije, i svega što se tiče ustaštva, Vjekoslav Max Čamber,  ponudio se nekadašnjem koalicijskom partneru Suljagiću da upravo on vodi pregovore sa ustašama iz Handžar divizije.

Suljaga je na to nerado pristao budući da ne želi da ga se povezuje s ustašama, ni ministrima ustaške povijesti na što je Čamber izjavio :

“Ništa se ti ne sekiraj Emire, nisam ja Lorković, a ni naivan ko Vokić….ja sam odavno među saveznicima” što ovaj naravno ništa nije razumio.

Znam dragi Max Vjekoslave al ipak ne bi da me povezuju s karikaturom koja je svojedobno izjavljivala  da su Četnici pobili premalo Balija u Srebrenici i oduševljeno skakala na pjesmu “Jasenovac i Gradiška stara” – kazao je Suljagić.

Kao da će to netko saznati – odgovorio je razočarano Čamber, ti znaš da sam se ja reformiso.

Nikad ne znaš šta ti neprijatelj sprema – ti jesi sad naš al ja moram misliti na svoje glasače, zaključio je Suljagić

BIH doista ima divne antifašiste u vlasti. 

*tekst je satiričnog karaktera valjda ste primjetili.neke stvari su tu izmišljene. a neke i nisu…

 

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Unblemished Omerta

Finally! That was, I suppose, the first thought that came to the minds of most normal people in Bosnia...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -