Uhićena državna tajnica MUP-a Srbije slikala se u gaćicama pa slike slala ministru i mafijašima?

Beogradski Kurir objavio je seksi fotografije nekadašnje državne tajnice Ministarstva unutarnjih poslova Srbije Dijane Hrkalović, koje je navodno slala jednom ministru, ali i tamošnjim mafijašima. Fotografije su snimljene u uredu u kojem je radila, a na jednoj fotografiji vide joj se čipkaste gaćice.

“Kasnije ih je prosljeđivala svojim prijateljima mafijašima, hvaleći se da ih je prethodno slala ministru”, kazao je sugovornik Kurira dodajući da je riječ o političaru s kojim je Hrkalović planirala izvesti državni udar i srušiti predsjednika Aleksandra Vučića.

Isti izvor spominje nekoliko afera koje je Hrkalović navodno ‘zakuhavala’ s ministrom.

“Iz njihove ‘kuhinje’ poteklo je prisluškivanje, Jovanjica, oni su održavali vezu s Veljom Nevoljom i njegovim klanom. Naravno, nisu bili jedini igrači. Naprotiv, tragovi zavjere i te kako vode i u inozemstvo”, kazao je isti izvor.

Hrkalović se od subote nalazi u istražnom zatvoru, a tereti se za kazneno djelo trgovine utjecajem. Određen joj je pritvor zbog “postojanja okolnosti koje ukazuju da bi boravkom na slobodi ometala postupak utjecajem na svjedoke”.

Beogradski mediji tvrde da je uhićena jer se dovodi u vezu s uklanjanjem dokaza ubojstva Vlastimira Miloševića u siječnju 2017. godine. Za to ubojstvo bio je osumnjičen i priveden, ali potom i oslobođen Veljko Belivuk zvani Velja nevolja, jedan od vođa navijača Partizana te još dvojica iz njegova kriminalnog klana.

Dijana Hrkalović, rođena 1987., a inače podrijetlom iz Like, postala je državnom tajnicom u srpnju MUP-a Srbije 2017. godine. Na toj dužnosti imala je uvid u sve policijske akcije i informacije prikupljene u istragama. Navodno se s vođama navijačke skupine Partizana zbližila preko svoga brata koji je nogometaš.

Srbijanski mediji o njoj pišu kao o “željeznoj lady” i “dami kamenog lica” te Vučićevoj miljenici koja je na položaj došla nametnuta tadašnjem ministru unutarnjih poslova policije Nebojši Stefanoviću./HMS/