Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

UDRUGA VOĆARA ČITLUK NAKON JURIŠIĆEVOG ISTUPA: “Sram te bilo majmune!”

Must Read

Udruga voćara i vinogradara općine Čitluk nakon Jurišićevog priopćenja u kojem kaže da bi Budimir danas bio nitko i ništa i da bi okopavao voćke po Čitluku da mu nije bilo njega, Zvonke Jurišića oglasila se s priopćenjem;

Svjesni smo da već dvije godine Zvonko Jurišić, skupa sa Budimirom javno iskazuje stav kako mu volja vlastitog naroda ne predstavlja nikakvu obvezu djelovanja budući da za svoje pozicije narodu nisu niti dužni, jer ih narod nije niti birao no zadnjom izjavom, bošnjački superjunak Zvonko krenuo je vrijeđati dijelove tog naroda, i to onog koji u znoju lica svojega zarađuje svoj kruh. Svjesni smo i da profesionalnom lopovu kakav je Zvonko fizički posao obrade zemlje predstavlja poniženje, dok mu uzimanje iz džepova onih koji kopaju predstavlja čast.Čitlučki voćari, i vinogradari, godišnje proizvedu milijune maraka novostvorene vrijednosti, gotovo onoliko koliko  Jurišić može u godinu dana pokrasti.

Udruga čitlučkih vinogradara i voćara poziva stanovitog čitlučkog pravaša zvanog Njihov Tiho kojem ne smeta biti sluga takvom čovjeku kakav je Jurišić,  da se stoga javno ogradi od uvrede koju mu je , na račun radnika i seljaka iznio povampireni sarajevski  zubar ukoliko misli časno i slobodno hodati po Čitluku.

Udruga vinogradara i voćara poručuje Jurišiću na kraju: Sram te bilo majmune! Obračun sa izdajnikom ravnim sebi ne radi preko leđa naroda koji ti ionako ništa ne predstavlja!

U Čitluku , 17. listopada 2012.

Petar Soldo i Mario Krndelj,

predsjednik i tajnik udruge.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -