Subota, 22 lipnja, 2024

“UDAR NA HRVATSTVO”: Thompson mora platiti 1,16 milijuna kuna

Must Read

Porezna uprava je nakon višemjesečne provjere donijela rješenje prema kojem pjevač Marko Perković Thompson mora platiti porez na neprijavljeni dohodak od 3,69 milijuna kuna što bi nakon poreznih odbitaka značilo novoutvrđeni porez od 1,164 milijuna kuna, piše Novi list. To bi značilo da Thompson koji navodno voli Hrvatsku, Hrvatskoj duguje više nego Davor Butković, koji također jako navodno voli Hrvatsku i koji je onomad predlagao da oni koji ne plaćaju porez Hrvatskoj ne trebaju ni glasovati… Hoće li nakon ovih događaja Thompson i Butković ostati bez prava glasa u RH?

Na tu se odluku Thompson ima pravo žaliti, a nakon toga se može pokrenuti i upravni spor. Poreznici su utvrdili kako kod Thompsona postoji nesrazmjer između imovine i prijavljenih prihoda.

Thompson je navodno pokušavao ponuditi dokaze kako njegova imovina ima uporište u prihodima, a navodno je nudio i objašnjenja o pozajmicama prijatelja iz Ekvadora. no Porezna mu očito nije vjerovala.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Petković odgovorio što ne funkcionira u hrvatskoj igri

Isključiva krivca je na nama, ostali smo dužni navijačima, poručio je hrvatski napadač Bruno Petković na novinarskoj konferenciji u...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -