Published On: Sri, kol 28th, 2019

U PRATNJI SESTRE Matko Škalamera pušten na slobod

Matko Škalamera pušten je oko 14 sati iz istražnog zatvora. Nastavit će se braniti sa slobode

“Ja se zahvaljujem svojim odvjetnicima. Molim vas, imajte razumijevanja, oni će vam dati sve izjave. Imajte razumijevanja, hvala vam puno”, rekao je Škalamura nakon što je pušten na slobodu.

Arsić: Neka puste Škalameru

Podsjetimo, danas se prvo pojavila informacija da se Dobrivoje Arsić, za čije je ozljeđivanje prijavljen Škalamera, sa suprugom nije pojavio na sudu, no onda je objavljeno da je.

Međutim, kako je Indexu potvrdio sam Arsić, njega su djelatnice DORH-a ispitale kod kuće te se već nalazi na putu.

“Na putu smo trenutno, oporavljamo se malo od svega. Neka puste Škalameru na slobodu, ima sina, dijete ne treba ispaštati. Moramo biti ljudi”, rekao je ne pretjerano za razgovor raspoloženi Arsić tijekom kraćeg telefonskog poziva koji smo s njim obavili.

Dokaz snimka koju su snimili susjedi

Kao dokaz je uvedena i snimka koju su snimili susjedi kad su čuli galamu.

Detalje oko toga objavio je Telegram koji piše kako je vidljivo da se Arsić i Škalamera svađaju, no ne čuju se psovke. Čuje se Arsićeva supruga koja viče na njega da makne kombi da bi Škalamera s kojim su u autu bili supruga i dijete mogao izaći s parkinga.

Zatim slijedi mrak, tijekom kojega je navodno Škalamera nasrnuo na Arsića, a onda se vidi kako Arsić sjeda u kombi i ostaje tamo sjediti. Škalamera u isto vrijeme stoji sa strane.

Na kraju snimke Arsićeva supruga prilazi Škalameri, daje mu ruku i ispričava mu se.

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare