Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

U BiH od 3000 do 5000 potencijalnih terorista

Must Read

U BiH nalazi se između 3.000 i 5.000 potencijalnih terorista, podaci su kojima raspolažu obavještajne i sigurnosne agencije u BiH.

Stručnjak za sigurnost Predrag Ćeranić podsjetio je da je prije nekoliko godina direktor Obavještajno-sigurnosne agencije BiH Almir Džuvo potvrdio da je ih tada u BiH bilo 3.000, prenosi Srna.

“Vjerojatno je taj broj sada znatno veći ako u obzir uzmemo one koji odlaze i vraćaju se sa sirijskog ratišta”, rekao je Ćeranić.

Dodao je kako je suština u borbi protiv terorizma preventivni rad, što, kako kaže, nije samo posao za policiju, pišu Nezavisne novine.

Stručnjak za sigurnost Zoran Dragišić kaže da nema nikakve sumnje o tome što se zapravo dogodilo u Zvorniku, podsjetivši da je taj napad i Tužiteljstvo BiH okarakteriziralo kao terorizam.

“Polemika se uvijek može voditi. Mi sad možemo voditi polemiku da li je dan ili noć. Nitko nam to ne brani. Međutim, apsolutno je svakome jasno o čemu se tu radi. Svaka dalja rasprava je češanje jezika”, smatra Dragišić.

Većina zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH na jučerašnjoj sjednici u Sarajevu bila je mišljenja da BiH ima ozbiljan problem s terorizmom, zbog čega je potrebno što prije utvrditi strategiju na raziniBiH.

- Advertisement -

14656 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

14.7K Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Последний

Unblemished Omerta

Finally! That was, I suppose, the first thought that came to the minds of most normal people in Bosnia...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -