Published On: Čet, svi 27th, 2021

U 33. godini preminuo glumac proslavljen ulogom u Školi rocka

Kevin Clark, glumac koji se proslavio ulogom Freddyja Jonesa u filmu Škola rocka, preminuo je od posljedica prometne nesreće.

U njegovom rodnom Chicagu vozeći bicikl u srijedu ujutro prošao je kroz crveno svjetlo na raskrižju, a zatim je na njega naletio automobil. Clarka su djelatnici hitne pomoći zatekli djelomično pod automobilom, a u kritičnom je stanju prevezen u bolnicu. Nedugo zatim je preminuo od zadobivenih ozljeda, piše US News.

Nakon Škole rocka, u kojoj glavnu ulogu ima Jack Black, Clark je nastavio karijeru u glazbenim vodama. Svirao je bubnjeve u i bendu Jess Bess & The Intentions koji je svoj prvi nastup održao prošle subote.

“Strašne vijesti. Kevina više nema, puno prerano. Predivna duša, toliko lijepih uspomena. Srce mi je slomljeno. Šaljem ljubav njegovoj obitelji i čitavoj zajednici Škole rocka”, napisao je Jack Black na svom Instagram profilu uz fotku na kojoj pozira s Clarkom.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>