Published On: Ned, velj. 25th, 2018

Twitter i ‘fejs’ Netsa u znaku Dražena, igraju u njegovu čast

Do dana današnjeg jedan od najvećih komplimenata koje sam dobio bio je od majke Dražena Petrovića. Gospođa Biserka jednom mi je prilikom rekla da je podsjećam na njenog sina i to nikad neću zaboraviti, rekao je po mnogima najveći europski košarkaš u povijesti NBA lige Dirk Nowitzki.

A upravo je Dražen bio jedan od onih koji su krčili put europskim košarkašima u najjačoj ligi svijeta 90-ih godina prošlog stoljeća.

Svi su ga u Europi obožavali, bio je legenda. Sjećam ga se kao jednog od najboljih europskih košarkaša u povijesti. Bio je velik radnik, sjajan šuter bez obzira je li šutirao iz driblinga ili za tri poena. Bio je natjecatelj, ratnik, borac, sipa komplimente Dirk.

Našeg neprežaljenog Dražena ovih su se dana sjetili i njegovi Netsi. Na svojoj su Facebook stranici profilnu i naslovnu sliku posvetili upravo košarkaškom Mozartu, a sutrašnja utakmica Netsa i Bullsa bit će tematska večer Dražena Petrovića.

Cijelu večer Netsi će prikazivati Draženove utakmice i mlađe navijače naučiti tko je bio i što je značio za njihov klub hrvatski velikan. Uz to prvih 10.000 navijača na utakmici dobit će Draženovu figuricu, a ponudit će brojne druge suvenire izrađene s likom ili u čast Petroviću.

U dvorani će biti i Draženova majka Biserka kao i neke druge košarkaške legende koje su igrale s Draženom tijekom njegovih pet NBA godina.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer