Published On: Ned, velj. 25th, 2018

Orban se bori, a Hrvati su pretvoreni u migrante

Najveće priznanje bivši premijer Zoran Milanović doživio je dvije godine poslije odlaska s vlasti.

Kako javljaju mediji – u govoru o stanju nacije, uz podosta drugih političara iz zemalja EU, spomenuo ga je mađarski premijer Viktor Orban, i to među onima “koji su pokušali zariti zube u nas, no svi su ih na nama polomili”.

Podsjetio je na ogradu koja je Mađarsku uspješno zaštitila i na granici s Hrvatskom u vrijeme najveće migrantske krize, kad je žestokim riječima napadao migrante i one u Europi koji su ih primali “raširenih ruku”.

Tada je Milanović govorio: “Tim ljudima treba dati priliku da se zaposle, da stvaraju, da plaćaju porez…” Nisu baš svi u Hrvatskoj bili veseli zbog te njegove plemenitosti pa su mu se neki političari, ali i obični ljudi, usprotivili govoreći kako Hrvatska “nije u stanju zaposliti svoje ljude pa oni odlaze u inozemstvo, a on bi zapošljavao migrante”.

Milanović je nestao s političke scene, Orban je nastavio svoju antimigrantsku politiku kojoj su se s vremenom priklonili i mnogi drugi. Ali nastavio se, prkoseći Bruxellesu, herojski boriti i za mađarske nacionalne interese, za razliku od Milanovića i njegovih nasljednika koji su Hrvatsku poazijatili i poafričili a Hrvate pretvorili u migrante.

Milan Ivkošić l Večernji list

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer