Published On: Pet, kol 3rd, 2012

TRVENJA NA BOŠNJAČKOM BLOKU: HSP razočaran SDA-om

Mladomusimanska partija HSP (Habibi Sarajstanski  pilići) razočarana  je ponašanjem patnerskog SDA i to u prvom redu zbog pristajanja ove stranke na sklapanje koalicije s hrvatskim strankama HDZBIH i HDZ1990  te SNSD-om u Hercegbosanskoj županiji, rekao je sinoć nakon sjednice Predsjedništva HSP-a vođa ove stranke Zvonkudin Jurišić. Inače dok je HSP hrvatovao o ovakvim stvarima polemizirao je  Glavni stan no budući da je otkriveno kako HSP koketira sa ustaštvom, a Bošnjaci kriju ustaške korijene ko zmija noge, odlučeno je među Pilićima, da se ubuduće Glavni stan stavi ad acta dok njegove obveze preuzima Predsjedništvo. Sve  kako se ne bi naštetilo bošnjačkoj propagandi…

Na Predsjedništvu smo razgovarali o političkoj situaciji u Federaciji i to u svjetlu formiranja vlasti u Livanjskom kantonu, gdje nas je sve iznenadio i razočarao postupak SDA.

Naime, u Livanjskom kantonu se SDA priklonila većini u kojoj su dva HDZ-a, iako na razini Federacije mi vodimo zajedničku bitku protiv konstitutivnih prava Hrvata u BIH,  u kojoj HSP ima veliki doprinos u održavanju sadašnjega stanja, rekao je Jurišić.

Dodao je kako bi eventualnom rekonstrukcijom Vlade FBiH, SDA bi bila znatno veći gubitnik od HSP-a.

Na pitanje što krade Perićeve rečenice Jurišić je odgovorio – svi u ovoj zemlji pomalo kradu.

14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare