Published On: Pon, stu 8th, 2021

Tribina u Ljubuškom: “Žene u poduzetništvu – suočavanje s izazovima”

Udruga Pravi put iz Gruda, u suradnji s Dnevnim listom te uz podršku Ministarstva financija ZHŽ, organizira tribinu “Žene u poduzetništvu – suočavanje s izazovima”. Cilj je predstaviti priče uspješnih poduzetnica iz Ljubuškog i okolnih mjesta, ali i saznati kako se nose sa svim izazovima u poslovanju.

Primjer uspješne poduzetnice iz Ljubuškog

Na tribini sudjeluju: Žana Alpeza (Pravi put), Helena Radić (Lola.tees), Lidija Jelčić (Lota Art), Maja Bošnjak (Fitness klub Maya), Radmila Jurčić (ekonomistica), Ana Ljubić (Pulvinaris), Antonela Marinović Musa (Dnevni list/moderatorica).

Uvodničari na tribini bit će Ana Soldo, pomoćnica ravnatelja Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije i Radoslav Luburić, ravnatelj JU Razvojna agencija ZHŽ-HERAG.

Podaci o broju žena poduzetnica variraju od regije do regije, a kada je riječ o Bosni i Hercegovini, u posljednje vrijeme bilježimo pozitivne pomake po pitanju uvjeta i mogućnosti za žene kako bi se ostvarile kao poduzetnice. Sve je više prepoznatljivih brendova iza kojih stoje upravo žene. One su te koje ruše sve barijere te svojom odvažnošću i sposobnošću osvajaju kupce i tržišta. Ipak, treba imati na umu da je i dalje žensko poduzetništvo opterećeno različitim preprekama, a kako bi se one što uspješnije riješile, poduzetnice često ističu potrebu jačeg umrežavanja žena na svim razinama te međusobnu razmjenu informacija i znanja, piše Ljubuski.net.

Dođite na tribinu i pružite podršku našim gošćama, ali i svim ženama koje su uključene u poduzetničke aktivnosti, poručili su organizatori.

Tribina će se održati u konferencijskoj dvorani hotela Bigeste, u četvrtak, 11. studenoga, s početkom u 18 sati./HMS/

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
vitina
vitina
22 dana prije

Šta će fotografija ove psihopatkinje na članku o ženama poduzetnicama? Jeli to hoćete reći da je poduzetništvo to što ona radi?

Burek4All
Burek4All
22 dana prije

Za pletenje čarapa i heklanje stolnjaka ne treba toliko pametovanje ali, hajde da i to vidimo…