Published On: Sub, pro 11th, 2021

Tomic: Imao sam dječji mozak

Danas ima 29 godina i njegove najbolje godine su već prošle. Nikada nije bio TOP 10 igrač, ukupno je osvojio tek četiri turnira. A strašno puno se očekivalo od ovog igrača, Australci posebno, međutim ovaj tenisač koji vuće korijene iz BiH, nikada se nije potvrdio. Tek se jednom uspio probiti do četvrtfinala Wimbledona.

Posljednjih godina smo uglavnom gledali neke fotografije Bernarda Tomica i nekih golih djevojaka, na tenis je skoro o zaboravio. Pričao je o novcima, ali kako ništa nije vječno, čini se su novci i potrošili. Pa bi se sada Bernard vratio tenisu.

“Prestao sam ozbiljno igrati prije dvije i pol godine. Rekao sam sebi da sam se zasitio, radio sam neke druge stvari, ali iskreno, sada su mi i te stvari dosadile. Premlad sam postigao velike uspjehe, a sve to me je stiglo. Konstantna putovanja od desete godine… S 25 godina sam već bio umoran i govorio sam glupa sr..a u medijima”, priča Bernard.

O svom ponašanju do prije samo recimo par mjeseci, Tomic kaže:

“Imao sam dječji mozak. To nije bilo dobro i žao mi je zbog puno toga, nisam trebao reći puno stvari.”

Navodno, lova nije problem, novca ima još.

“Nije mi novac motiv za igranje tenisa. Mogao bih i prestati igrati, a opet bih bio sretan. Ne želim to, želim ponovno igrati tenis. Mislim, što bih drugo radio? Imam 29 godina, itekako se mogu vratiti tenisu. Svojedobno sam bio i 17. na svijetu, a mogao sam biti i u najboljih pet i boriti se za Grand Slam titule. Nisam isti kao kada sam imao 18-20 godina. Vrijeme mijenja ljude – stariji sam i mudriji, nisam više onaj glupi klinac“, izjavio je Tomic.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare