TEŠKI NAPAD, TRAŽI SE NAPADAČ Sjekirom nanio teške tjelesne ozljede u 14 sati u centru Mostara

U poslijepodnevnim satima na benzinskoj crpki Energy u Mostaru dogodio se teški fizički napad. Prema tvrdnjama svjedoka, još uvijek nepoznati napadač prigovorio je muškarcu do sebe, u redu za kupovinu, da se gura u red , na što mu je napadnuti odgovorio da nije istina, što su potvrdili i svjedoci koji su se u tom trenutku nalazili na licu mjesta.

Napadač je napustio objekt, te iz vlastitog automobila izvadio sjekiru i krenuo na napadnutog. Napadač je sa sjekirom u rukama pokušao udariti u glavu napadnutog, čime bi vjerojatno zadao udarac s kobnim posljedicama. Napadnuti je počeo bježati kako bi izbjegao udarac, no nakon što ga je napadač sustigao zamahnuo je sjekirom i zadao mu udarac u leđa i nanio teže tjelesne ozljede slomivši mu dva rebra.

Pogodio ga je drugim tupim krajem sjekire srećom – govore naši sugovornici. Svjedoci su potvrdili da je ženska osoba koja je bila uz napadača vikala ”BJEŽI, UBIT ĆE TE”!!

Nakon napada par je mirno odšetao!!

Nakon napada, par je samo mirno odšetao

Policija je obavila uviđaj na licu mjesta, uzela snimke nadzornih kamera i traga za napadačem. Policija moli građane da ukoliko prepoznaju osobu sa slike jave njegov identitet najbližoj policijskoj postaji.

Ovaj incident dogodio se na očevid dvadesetak ljudi koji su sramotno stajali i promatrali ne poduzimajući ništa kako bi pomogli ili spriječili ovaj sramotan čin. Mole se građani koji god mogu da svojim doprinosom pomognu suzbijanju nasilja u gradu Mostaru.

more recommended stories